div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

100.000 TL ödüllü Wolfteam Şampiyonası!

- Advertisement -

Tüm Oyun Severlerin Dikkatine! Türkiye’nin en iyi MMOFPS oyunu Wolfteam’den LEVEL iletişim sponsorluğunda dev bir turnuva organizasyonu geliyor!

Toplam 32 takımın mücadele edeceği 100.000 TL ödüllü NESCAFÉ 3ü1 arada EXTRA ile WOLFTEAM ŞAMPİYONASI’na adım adım yaklaşıyoruz. Henüz turnuvadan haberdar değilsen şimdi tüm detayları inceleyebilirsin. Katılmak için hala şansın olduğunu da unutma!

LEVEL’ın da basın sponsorluğunda gerçekleşecek dev turnuvaya katılmak için Temmuz ayına kadar olan turnuvalarımızı takip edip, başvuru yapabilirsin. Wolfcity, WOT ve Kafe Kafe Turnuvalarımızın kazanan takımları direk olarak NESCAFÉ 3ü1 arada EXTRA ile WOLFTEAM ŞAMPİYONASI’na katılmaya hak kazanacak!

Wolfcity, WOT ve Kafe Kafe Turnuvalarını takip et, istediğine başvur hem büyük ödülleri kazanma şansını yakala, hem de büyük turnuva biletini kap!

Wolfcity’de geride kalan turnuvalar; 31 Ocak İstanbul, 21 Şubat İzmir, 20 Mart Bursa…

Sıradaki turnuvalara hemen başvurabilirsin!
Wolfcity Trabzon’a başvurmak için: http://joy.ac/4gC1

WOT’a başvurmak için: http://joy.ac/4gC3

- Advertisement -

Kafe Kafe’ya başvurmak için Gamesultan sayfasını ziyaret edebilirsin.

Ayrıca bizim seçeceğimiz 8 takım daha NESCAFÉ 3ü1 arada EXTRA ile WOLFTEAM ŞAMPİYONASI’nda yarışmaya hak kazanacak!

1. olan takımın 50.000, 2. olan takımın 25.000, 3. olan takımın 15.000, 4. olan takımın 7.000 ve 5. olan takımın da 3.000TL kazanacağı Sözcü, AMK ve LEVEL’ın sponsorluğundaki büyük turnuvamızın detaylarını linkten inceleyebilirsin! www.joygamesports.com

nescafe turnuva bülten görseli

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler