div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

WH40K: Dawn of War III duyuruldu!

- Advertisement -

Yaklaşık 12 sene önce piyasaya çıktıktan sonra eklentileri ve devam oyunu ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakan oyunun üçüncüsü, resmen duyuruldu.

Relic Entertainment tarafından geliştirilen ve 2004 yılında piyasaya sunulan ilk oyunda bizlere Space Marines, Chaos Marines, Eldar ve Orklar sunuluyordu ve ek paketlerde Imperial Guard, Tau, Necron, Sisters of Battle ve Dark Eldar ile oynuyorduk. Serinin sonraki oyununda bu ırklara Tyranid de eklenmiş ve kalite seviyesi de aynen korunmuştu. Her iki oyun da muhteşem grafiklerinden hayli kalabalık ve dibine kadar zoom yapabildiğiniz savaş ekranlarına, keyifli kaynak yönetim sistemine kadar gerçek zamanlı strateji türünün gördüğü en iyi yapımlar arasında yer aldılar.

Serinin son oyununun piyasaya çıkış tarihi henüz belirsiz ancak başlangıçta oyunda ırk olarak Space Marines, Eldar ve Orklar bulunacak. Bunun yanında piyade üniteleri de her bir ırk için oyuna eklenecek gibi gözüküyor ki bunlar Space Marines için daha önceden deneyim ettiğimiz Imperial Guards, Eldar için Wraithknights ve Orklar için de Deff Dredds.

Fragmanda gördüğümüz kadarıyla Acheron’da keşfedilen bir kıyamet silahını ele geçirmek için Gabriel Angelos yönetimindeki Space Marines, Farseer Macha yönetimindeki Eldar ve Gorgutz komutasındaki Orklar birbirine girecek.

Oyunun tahminen 2017 yılında, sadece PC’ye gelmesi bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler