div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Baja: Edge of Control geri dönüyor!

- Advertisement -

2008 yılında PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkan ve türün tutkunlarını hayli meraklandırmasına rağmen ortalama puanlar alıp yerine oturan Baja: Edge of Control geri dönüyor.

THQ isminin THQ Nordic olarak geri dönmesinin ardından bazı oyunların yeniden doğacağına, çok daha fazlasının ise Remastered olarak geri döneceğine hemen hemen emindik. Lakin itiraf edelim, Baja: Edge of Control bunlardan biri değildi.

1000 millik efsanevi Baja 1000 yarışını yeniden canlandırarak önümüze getirmeyi hedefleyen oyun Remastered versiyonunda 1080p/60fps desteği, iyileştirilmiş görseller (İyileştirilmişten kasıt aşağıda görecekleriniz ise, bilemedik.) ve neyse ki elden geçirilmiş kontroller yer alacak.

Oyunda 1000-millik parkurun içinden bölümler ve toplamda 100’den fazla pist, onlarca farklı araç ve pek çok mod bulunmakta. Eğer ilginizi çekiyorsa Baja: Edge of Control, yılın ikinci çeyreğinde Xbox One ve PlayStation 4 için piyasada olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler