div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battlefield 1 “Bahar Güncellemesi” Yayınlandı!

- Advertisement -

Battlefield 1’in birlik özelliğini, 4 yeni silah, yeni kurdele ve künyeler ekleyen bunun yanında büyük çaplı hataları gideren Bahar Güncellemesi yayınlandı.

BİRLİKLER
Eklenen bu özelliğin amacı takım işbirliğini ve takım oyununu öne çıkarmak. Oyuncuların alışık olduğu klan özelliğiyle aynı. Bu özellikte oyuncular Birlik kurabilir ve isim, etiket, amblem oluşturarak bir klan yaratabilirler. Birliğin kişi sınırı 100 üye olarak belirlenmiş durumda.

Sıhhiyeci Diriltme Niyeti
Sıhhiyeci ile oynarken onca kargaşanın arasında kaldırmaya çalıştığınız takım arkadaşınızın “geç” komutu vermesinin nasıl bir şey olduğunu bilirsiniz. Artık ölen oyuncuyu “tespit” edip ona doğru gelmekte olduğunu belirtebileceksiniz. Oyuncu sizin adınızı ölüm ekranında yanıp sönen “sıhhiyeci geliyor” mesajıyla görecek. Sıhhiyeci ayrıca bağırarak da gelmekte olduğunu söyleyecek.
Yine de geç komutu veriyorsa zaten o oyuncuyu kurtarmaya değmezmiş, boş verin.

Yeni Silahlar
Bahar Güncellemesiyle birlikte gelen yeni ekipmanlarımız ise Hellrıegel 1915 Müdafaa, Selbstlader 1906 K.Nişancı, Huot Otomatik Dürbünlü ve Martini Henry K.Nişancı tüfeği olmak üzere dört adet silah. Silahları açmak için onların özel görevlerini tamamlamanız gerekiyor.

Bunun yanında oyuna 19 yeni kurdele, 5 künye ve sunucu yönetiminin de geldiğini belirtelim. Oyunda yaşanan birçok hatada giderildi. Güncelleme ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler