div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battlefield 1’in ilk genişleme paketinde neler var?

- Advertisement -

Çıkışına çok az bir zaman kalan Battlefield 1’in ilk genişleme paketi olan “They Shall Not Pass”‘ın neler sunacağına bakalım.

They Shall Not Pass, 1.Dünya Savaşı’nda Batı Cephesinde bulunan Fransız ordusunu oyunculara sunuyor. Oyuna eklenecek olan haritalar Vaux Kalesi, Verdun Tepeleri, Soissons ve Kırılma. Vaux haritası daha çok yakın çarpışmalara ev sahipliği yaparken, Verdun haritasında cehenneme dönmüş bir çevrede düşmana üstünlük sağlamaya çalışacağız, Soissons ve Kırılma haritaları ise biraz daha renkli ve Fransa’nın kırlarında geçiyor olacak.

Gelecek haritaların yanında yeni bir oyun modu da bizler sunuluyor, “CEPHE HATTI”. Bu oyun modunda her iki takım da aynı anda aynı bayrağı ele geçirmeye çalışıyor ve hedef ele geçirildikten sonra aynı mücadele bu sefer başka bir bayrak için yapılıyor. Düşman karargahını ele geçirdiğinizdeyse oyun Akın tarzına dönüyor ve telgraf direklerini savunmaya ya da onlara saldırmaya çalışıyorsunuz.

Bununla birlikte oyuna yeni gelecek olan iki yeni operasyon var. Şeytanın Örsü ve Marne’ın Ötesinde adlı iki yeni Operasyon’da devasa tank savaşlarında ve zorlu yakın muharebe çatışmalarında yer alacağız.

Oyuna yeni eklenecek olan ekipman ve araçlar ise; Fransız Çelik Behemot tankı, St. Chamond isimli Fransız Taaruz tankı ve Ribeyrolles 1918, RSC 1917, Lebel Model 1886, Chauchat, Sjögren Inertial ve MLE 1903 Extended ekipmanınıza eklenecek yeni silahlar. Bununla birlikte Dişli Sopa, Çivili Bıçak ve Siper Çiçeği gibi yeni silahlarla vahşet dolu yakın muharebe aletleride sizlerin olacak.

Son olarak oyunculara sunulacak olan yeni bir Elit Sınıf Siper Akıncısı’da yakın muharebe özellikleri ile bizlerle buluşacak.

They Shall Not Pass, 28 Mart tarihinde tüm oyuncular için, 14 Mart’ta ise BattlePass sistemini satın alan kişiler için yayımlanacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler