div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battlefield 2 için Falkland Adaları modu!

- Advertisement -

Bizim neslimiz ve sonrakiler Orta Doğu’da süregelen savaşlara alışık olabilir ama bundan 34 sene önce Falkland Adaları için İngiltere ve Arjantin birbirine girmiş ve iki ülke arasında 10 hafta süren tam zamanlı bir savaş yaşanmıştı.

Bu savaştan hatırlanacak, okunabilecek çok şey var elbette. Arjantin’in Super Etendard uçakları ve taşıdıkları Exocet gemisavar füzelerinin ne kadar ölümcül olabileceklerini göstermesi, İngiliz donanmasının Arjantin’in İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bayrak gemisi, hafif kruvazör ARA General Belgrano‘yu batırması ve geminin batmadan önce objektife yansıyan son anları, yine İngilizlerin Vulcan ve Victor stratejik bombardıman uçaklarının bitmek tükenmek bilmeyen sortileri bunlara örnek olarak verilebilir.

Battlefield 2 için yapılmış en detaylı ve kapsamlı modlar arasında yer alan Project Reality de yakında 35.yılına girecek olan savaşı ve her iki taraftan ölen yaklaşık 1000 askeri anma adına oldukça etkileyici bir güncelleme ile karşımıza çıkacak. Falkland Adaları temalı 1.4 güncellemesi oyuna İngiliz ve Arjantin ordularını, silahlarını, uçak ve gemilerini de dahil ediyor. Üstelik yenilikler sadece Falkland Adaları ile de sınırlı değil.

Battlefield 2 artık ilginizi çekiyor mu bilinmez ancak eski günleri anmak isterseniz eğer, Project Reality moduna göz atmanızı öneririm.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler