div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rapture’a dönme vakti: Bioshock – The Collection

- Advertisement -

Irrational Games ve 2K sizi BioShock ile su altındaki Rapture şehrinin derinliklerinde korkutucu bir yolculuğa çıkaralı dokuz yıl oldu. BioShock 2 ile Rapture’a dönüşünüzün üzerinden beş yıl geçti. BioShock Infinite’te gökyüzünde asılı raylarda kayarak uçan Columbia şehrini dolaşalı üç yıl oldu. BioShock: The Collection ile bu ödüllü maceraları mevcut nesil konsollarda yenilenmiş halleriyle tekrar yaşayabilecek veya ilk kez oynayabileceksiniz.

PlayStation 4 ve Xbox One’ın çıkışından beri sayısız oyuncu bunu istemişti ve biz de dinledik! Blind Squirrel Games ile birlikte çalışarak BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite’i PlayStation 4, Xbox One, için yeniledik ve her zamankinden iyi görünmelerini sağladık*. BioShock: The Collection tüm tek kişilik DLC’leri** ve Ken Levine’in yorumlarını içeren daha önce görülmemiş video serisi “Director’s Commentary: Imagining BioShock” ile birlikte üç oyunu ilk kez bir araya getiriyor.

2K_BioShock-The-Collection_Bio1_Eves-Garden

Seriyi daha önce hiç tecrübe etmediyseniz oynamanın ve ödüllü BioShock serisinin neden sayısız “En İyi” listesinde kendine yer bulduğunu, iki BAFTA ödülü dahil olmak üzere nasıl 125’ten fazla ödül kazandığını, defalarca nasıl E3’ün En İyisi, Gamescom’un En İyisi ve IGN, GameSpot, Game Informer gibi saygın basın kuruluşlarından Yılın Oyunu unvanlarını elde ettiğini kendiniz görebilirsiniz. Sizi yıllar önce şok eden silahlar, plasmidler, bölümler ve karakter modelleri daha da iyi görünmeleri için yeniden dokulandı. Buna ek olarak üç oyun için yaratılan tüm tek kişilik DLC’de tek bir pakette toplandı. BioShock: The Collection içeriğinde şunlar bulunuyor:

BioShock
o BioShock ve BioShock Infinite’in kreatif direktörü Ken Levine ve BioShock’un animasyon şefi ve BioShock Infinite’in animasyon direktörü Shawn Robertson’ın yer aldığı video serisi “Director’s Commentary: Imagining BioShock”
o Museum of Orphaned Concepts: Orijinal oyunda yer bulamayan konsept çizimlere perde arkası bir bakış sunan Rapture’dan esinlenilmiş sanal müzede bir gezintiye çıkın.
o Challenge Rooms: BioShock’un hikayesi dışında bulmacalarla, splicer ve Big Daddy’ler ile uğraşın. Ve tabi başarımlarla.
BioShock 2
o Minerva’s Den: Rapture’un daha önce görmediğiniz bir yanını sunan, kendi başına bir BioShock hikayesi. Minerva’s Den’e özel deneysel Ion Laser ve kaotik Gravity Well Plasmid gibi gelişmiş savaş yeteneklerinizle Lancer Big Daddy ile yüzleşin.
o Protector Trials: BioShock 2’deki olayların hemen öncesinde derin uykudan uyanmış bir Alpha Series Big Daddy’nin kontrolünü ele alın.
BioShock Infinite
o Burial at Sea – Episode 1 & 2 Eklenti Paketleri: Bu iki bölümlü DLC paketi BioShock üçlemesini başladığı yere götürerek tamamlıyor. Orijinal BioShock’taki olayların hemen öncesinde Rapture’a dönün.
o Clash in the Clouds Eklenti Paketi: Liderlik tablosunda yer almak ve The Columbian Archaeological Society müzesinde gezilecek bölgeleri açmak için dört ek haritada 60 mücadele dalgasına karşı mücadele edin.
o Columbia’s Finest Paketi: İçinde Industrial Revolution Pack ve Upgrade Pack içeriğine ek olarak 500 Silver Eagle, beş Lock Pick, altı benzersiz eşya ve iki silah geliştirmesi bulunur: Comstock’s China Broom Shotgun ve Comstock’s Eagle Eye Sniper Rifle.

Basın bülteninden derlenmiştir.

2K_BioShock-The-Collection_Bio1_Lighthouse

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler