div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yerli bir Lovecraftian oyunu daha: Conarium

- Advertisement -

İstanbul’da yerleşik bir oyun stüdyosu olan Zoetrope tarafından geliştirilen Conarium’un 2017 başlarında piyasada olması hedefleniyor.

Darkness Within 1-2 oyunlarıyla tanıdığımız Zoetrope, geçtiğimiz yıl Lovecraft’ın “Deliliğin Dağlarında” adlı eserinden ilham alan Mountains of Madness oyununu duyurmuş, ardından da oyunun adını Transcend olarak değiştirmişti hatırlayacaksınız. Eğer hatırladıysanız Conarium sizin için tanıdık gelecektir, çünkü oyunun adı muhtemelen isim hakları bir kez daha değişti.

H.P. Lovecraft’ı daha önce tecrübe edememiş olanlar için kısa bir özet geçelim, kendisi korku türünü olabilecek en kaotik şekilde resmeden yazarlardan birisidir ve hikâyelerinde yaptığı tasvirleri kafanızın içinde resmedebilmek için bile oldukça kallavi bir hayal gücüne sahip olmanız gerekir.

Conarium daha önce de söylediğimiz gibi bir Lovecraft hikâyesinden ilham almakta ve eğer yazarı seviyorsanız yakından takip etmeniz gereken bir yapım.

Oyuna adını veren Conarium, 4 bilim adamının doğanın ve bilincin sınırlarında yapacağı yolculukta onlara eşlik edecek olan cihazın adı ve oyunun ilk ekran görüntülerinin de atmosfer anlamında çok şey vadettiğini söylemek mümkün.

Iceberg Interactive tarafından yayınlanacak olan oyunun PC ve konsollar için hazırlandığını da hatıratalım.

001

- Advertisement -

004

005

007

010

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler