div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Cthulhu’dan yeni görüntüler geldi…

- Advertisement -

Styx ve Space Hulk: Deathwing oyunları ile tanıdığımız Cyanide Studio tarafından geliştirilen ve 2017 yılı içinde konsol ve bilgisayarlarımıza düşmesini beklediğimiz Call of Cthulhu’dan yeni görseller geldi.

Bildiğiniz gibi bu oyun Cthulhu mitosu üzerine yapılmış ilk oyun değil, yanından bile geçmiyor. Ancak şimdiye kadar gördüklerimizden çok etkilendiğimizi ve eli yüzü düzgün bir yapım ile karşılaşacağımıza dair umudumuzu da gizlemeye de gerek yok.

1920’lerin Boston’ında başlayacak olan oyunda eski bir asker olan ve sonradan özel dedektifliğe dönen Edward Pierce’ın rolüne bürünüyoruz. Aldığımız en son iş ise Darkwater Adaları’na gidip Sarah Hawkins’in gizemli ölümünü araştırmak. Olay buraya kadar gayet basit gözükse de H.P. Lovecraft’a bulaşmış herkesin iyi bileceği gibi işler fena halde sarpa saracak ve neyin gerçek neyin hayal olduğunu karıştırır hale geleceğiz.

Sinirlerimizi test edeceğini ve bizi hayli gereceğini tahmin edeceğimiz oyunda grafiksel açıdan da doyacağımıza şüphe yok. Bekliyoruz bakalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler