div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Duty: Infinite Warfare lansmanındaydık!

- Advertisement -

Türkiye oyun sektörünün köklü firması Aral tarafından düzenlenen Call of Duty: Infinite Warfare basın lansmanında medya mensupları bir araya geldi.

Call of Duty’nin heyecanla beklenen yeni oyunu Infinite Warfare, 4 Kasım’da The Game for Big Kids’de gerçekleştirilen basın lansmanında tanıtıldı. Etkinlikte, medya mensupları ve youtuber’lar bir araya gelerek oyunu oynama şansı elde etti.

Etkinliğe Cosplayerlar renk katarken, DJ performansı ve Photobooth alanı ile katılımcılar keyifli vakit geçirdiler.

Monster Energy’nin enerji içecekleri ile sponsor olduğu basın lansmanında Activision Ürün Sorumlusu Merve Gül “CoD tarihinde bir ilk olarak hem dünyada hem de yerçekimsiz ortamda yapılacak savaşlar, uzay cepheleri oyuncuya daha çok kontrol ve otonomi sağlayacak. Oyunu daha da zevkli hale getiren yan görevlerle, yükleme ekranı olmadan, aksiyonun bitmeyeceği ve gamepad’i elinizden bırakamayacağınız bir oyun sizi bekliyor” şeklinde konuştu.

Call of Duty: Infinite Warfare evreninde, gezegenimiz artık hızla artan popülasyona ve sanayileşmeye dayanamayarak sakinlerine yetmemeye başlıyor. Bunun üzerine dünya halkı diğer gezegenlerde kolonileşerek oralardan maden ve yakıt elde etme yoluna gidiyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler