div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Duty: Infinite Warfare’ın ilk fragmanı karşınızda!

- Advertisement -

Geçtiğimiz günlerde CoD: Infinite Warfare’ın çıkacağı internete sızmıştı şimdi ise Call of Duty resmi YouTube hesabından ilk tanıtımını sevenleriyle paylaştı.

Daha öncesinde “Düşmanını tanı” ve Teğmen Reyes’in yardım çağrısını içeren tanıtımlar yayımlanmıştı. Şimdi ise CoD: Infinite Warfare’ın ilk tanıtımıyla karşımızda. Call of Duty: Infinite Warfare’ın tanıtımı oldukça etkileyici ve yeryüzünden uzaya çıkarak fantastik savaşlara tanık olacağız gibi gözüküyor. Karşınızda Call of Duty: Infinite Warfare’ın ilk fragmanı:

İlk olarak “Düşmanını tanı” adlı fragmanda Nuketown’nun izlerini görüyoruz ve dikkatli bakarsanız “Nuketown Offline” yazısını görebilirsiniz. Fragmanımız muhtemelen baş düşmanımız olacak kişinin tehditkar konuşmalarıyla son buluyor.

İkinci videomuz da ise Teğmen Reyes’in yardım çağrısını görüyoruz. Bizi m.me/CODMessenger adresine giderek mesaj atmamızı ve yardım etmemizi istiyor.

- Advertisement -

Fragmanların ardından Infinity Ward resmi Twitter hesabından Türkiye saati ile 20.30’da Twitch.tv üzerinden yayın yapacağını duyurdu. Şu an Call of Duty kanalı açık ve sürekli iki fragman gösterilmekte.

Activision’ın duyurusuna göre Infinity Ward’ın geliştirdiği, serinin yeni üyesinin detaylarını E3 2016’da açıklayacak. E3 (Electronic Entertainment Expo) bu yıl 14-16 Haziran tarihlerinde Los Angeles’da gerçekleşecek.

Call of Duty’nin yeni oyunu Infinite Warfare, CoD 4: Modern Warfare Remastered ile beraber 4 Kasım 2016’da gelecek.

Call-of-Duty-Infinite-Warfare-Release-Details

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler