div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Cities: Skylines’ta atık su tsunami’si!

- Advertisement -

Bir zamanlar Sim City oynarken oyunu kaydettikten sonra rastgele olarak felaket “summon” edip şehrin yerle bir olmasını keyifle izleyenler buraya!

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıktıktan sonra Sim City’yi klozete atıp üzerine de sifonu çeken Cities: Skylines türü şimdiye kadar görmediğimiz kadar üst noktalara çıkartmayı başarmıştı. Nasıl olmasın ki?

Daha önceki hiçbir şehir kurma oyununun hissettiremediği o “kontrol” hissi, şehir kurmayı “kareleri rastgele doldurmak” mantığının ötesine taşıyan ve neredeyse sınırsız tasarımlara imkan sağlayan oyun yapısı, Steam Workshop desteği, gerçek anlamda devasa haritaları ve muhteşem grafikleri ile eğer daha önce oynamadıysanız çok şey kaçırdığınızı söyleyebiliriz.

Oyunun fizik motorunun sınırlarını test etmek isteyen bir Youtuber da oyunda bir “atık su volkanı” oluşturmuş, ardından duvarları yok edip yüzlerce metre yüksekliğindeki atık su yığınını serbest bırakmış. Sonucu aşağıda izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler