div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Civilization VI duyuruldu!

- Advertisement -

Bol ödüllü Civilization serisinin 21 Ekim tarihinde piyasada olacak olan yeni oyunu, zamana karşı direnen bir imparatorluk kurmanın heyecan verici yeni yollarını sunacak.

2K ve Firaxis Games Civilization serisinin 25. yılını, ödüllü sıra tabanlı strateji serisinin en yeni oyunu olan Sid Meier’s Civilization® VI’nın PC için geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Sid Meier’s Civilization VI oyunculara zamana karşı direnecek bir imparatorluk kurma yolunda dünya ile etkileşim kurmak, imparatorluklarının sınırlarını genişletmek, kültürlerini ilerletmek ve tarihin en büyük liderlerine karşı mücadele etmek için yepyeni yollar sunacak.

“Sid Meier’in Civilization oyunları geçtiğimiz 25 yıldır 4X oyun türüne damgasını vuran bir saygınlığa sahip,” diyor 2K Başkanı Christoph Hartmann. “En uzun süredir devam eden serimizin gümüş yıldönümünü kutlamak için heyecanla beklenen ve bir Civilization oyununda bugüne kadar görülmüş en detaylı, en güzel ve en eksiksiz deneyimi sunacak olan Sid Meier’s Civilization VI’i duyurmaktan daha iyi bir yol düşünemezdik.”

Sid Meier’s Civilization VI dünya çapında 34 milyonun üzerinde satan ve strateji türünü benzersiz bir seviyeye taşıyarak oyun dünyasını şekillendiren Civilization serisi için yeni bir dönüm noktası. Sid Meier’s Civilization VI’de şehirler yeni, derin stratejik katmanlar yaratmak üzere fiziksel olarak haritaya yayılacak, teknoloji ve kültür alanındaki aktif araştırmalar oynanış için yeni potansiyel yollar açacak ve bir çok farklı lider tarihi kişiliklerine uygun olarak kendi amaçlarına ulaşmak üzere hareket edecekler ve bu esnada oyuncular da seçtikleri oyun tarzına göre zafere ulaşmaya çalışacaklar.

“Sid Meier’s Civilization VI Civilization serisinin sağlam temelleri üzerine kurulu ve bu temellere bir çok heyecan verici yeni unsur ekledik,” diyor Firaxis Games’in baş tasarımcısı Ed Beach. “Oyunun görsel sunumu Keşifler Çağının haritalarından ve araçlarından esinleniyor ve genişleyen şehirler ve aktif araştırmalar gibi önemli oynanış değişikleri ile Sid Meier’s Civilization VI’nın Civilization serisini özel yapan şeylere sadık kalırken tamamen benzersiz bir deneyim sunmasını sağlıyoruz.”

Sid Meier’s Civilization VI’nın başlıca özellikler şunlar:

- Advertisement -

· YAYILAN İMPARATORLUKLAR: İmparatorluğunuzun etkilerinin haritada yayılışına daha önce olmadığı gibi şahit olacaksınız. Tüm şehirler birden çok karoya yayılmış durumda olacak ve böylece bölgesel arazilerin avantajlarından sonuna kadar faydalanabileceğiniz şehirler kurabileceksiniz;

· AKTİF ARAŞTIRMA: Uygarlığınızın tarihte gelişimini hızlandıracak güçlendiriciler açabileceksiniz. Daha hızlı gelişmek için birimlerinizi kullanarak aktif keşiflere çıkın, içinde bulunduğunuz ortamı geliştirin ve yeni kültürler keşfedin;

· DİNAMİK DİPLOMASİ: Diğer uygarlıklarla olan etkileşimler oyun boyunca değişecek; çatışmaların hayatın gerçeği olduğu ilk ilkel karşılaşmalardan ittifaklara ve antlaşmalara kadar bir çok etkileşime şahit olacaksınız.

· BİRLEŞİK KUVVETLER: “Karo başına bir birim” tasarımını genişleten bu özellik sayesinde destek birimleri diğer birimlerle birleşebilecek; piyadelere tanksavar desteği verebilecek veya savaşçıların yanına yerleşimciler ekleyebileceksiniz. Benzer birimler daha güçlü ‘Müfreze’ birimleri oluşturmak üzere birleşebilecekler;

· GELİŞTİRİLMİŞ ÇOKLU OYUNCU: Geleneksel çokluoyuncu modlarına ek olarak tek bir oturumda kolayca tamamlanabilmek üzere tasarlanmış çeşitli koşullarda arkadaşlarınızla birlikte veya onlara karşı oynayabileceksiniz;

· TÜM OYUNCULARA HİTAP EDEN BİR CIV: Civilization VI tecrübeli oyunculara başarı şanslarını arttırmak için uygarlıklarını kurmanın ve geliştirmenin yeni yollarını sunarken, yeni öğreti sistemleri yeni oyunculara Civilization’ın konseptlerini daha rahat anlatacak ve oyuncular zafere giden yola daha kolay çıkabilecekler.

CIV_VI_PC_FOB_ENG

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler