div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Crush Online’da Sezon 1 Başladı!

- Advertisement -

Yayınlandığı Ekim ayından beri Türk oyuncuların da büyük ilgi gösterdiği PC oyunu Crush Online’a Sezon 1 ile birlikte pek çok yenilik ve güncelleme geldi. Yılbaşı kostümleri ve hediyelerle dolu Yılbaşı Etkinlikleri ise çok yakında başlayacak.

JoyImpact’in geliştirdiği, Türkiye’de GAMESinFLAMES ve Super Mad Games ortaklığında yayınlanan ücretsiz MMO Crush Online’da Sezon 1 başladı. PVP odaklı olan ve MOBA tarzı savaşlar sunan Crush Online, klasik MMORPG’lerin görev tamamlama, seviye atlama ve dungeon savaşları gibi özelliklerini de taşıyor. Sezon 1 ile birlikte oyunda pek çok yükseltme yapıldı ve hem PVP hem de PVE’ye yenilikler geldi. Rank’lı PVP sistemi ve arena geliştirildi.

Crush Online, hem Türkçe dil desteğine sahip olmasıyla hem de Türk oyuncularına hitap eden özellikleriyle, ülkemizdeki oyuncu topluluğundan büyük rağbet görüyor. Türk oyuncuların büyük oranda rekabeti seven, takım oyununa inanan ve kazanan tarafta olmayı isteyen bir topluluk olması Crush’a ilgi göstermelerini sağladı. Hisar savaşlarını, savunma hatlarını ve savaş arenalarını kazanmak için, oyun karakterinizin güçlü olması kadar stratejik kararlarınız da önemli. Bu tarz oyun içi etkinliklerde şimdiye kadar Türk oyuncu topluluğunun hakimiyeti görüldü. Aynı şekilde, Sezon 1 ranklı oyuncuları ve mücadele eden takımlar arasında zirveye güreşen bir oyuncu topluluğumuz var.

Crush Online Ekim ayında yayınlanmış ve Steam’in en iyi yeni oyunlar, en popüler oyunlar, öne çıkanlar listelerine girmişti. Yayıncı firma oyuna en başından beri destek olanlara teşekkür mahiyetinde, 24 Kasım öncesinde üye olan tüm oyuncuların hesaplarına 5 Euro değerinde oyuniçi hediye eşya yatırıldığını da duyurdu. Oyuna giren tüm eski oyuncular hediyelerini anında kazanacak. Önümüzdeki günlerde ise Crush’da Yılbaşı etkinlikleri başlayacak. Yılbaşı kostümleri ve çeşitli hediyeler Crush oyuncu topluluğu ile paylaşılacak.

crush-gameplay

Oyunu sitesinden https://www.crush-game.com/ veya Steam sayfasından http://store.steampowered.com/app/475630 indirebilirsiniz.

Fragman için: https://youtu.be/FVjgGCebMwY

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler