div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dark Souls III’ün satışları ne durumda?

- Advertisement -

İngiltere’de haftanın en fazla satılan oyunu ünvanını rahatça ele geçiren Dark Souls III, seri tarihinin en iyi açılışına imza attı.

İlk haftasında Dark Souls II’den %61 daha fazla satmayı başaran oyun, fiziksel satışlar göz önüne alındığında İngiltere’de bir numaraya yerleşti. Liste tüm platformların toplam satışlarını göz önüne almakta ve haliyle birden fazla platformda satışa çıkan oyunlar üst sıralara yerleşmek konusunda platforma özel rakiplerinden daha şanslı durumda. Bunun en önemli örneği de PC’de hayli iyi satış rakamlarına ulaşmasına rağmen Top 10 listesine daha önce girmeyi başaramayan DiRT Rally’nin, Xbox One ve PS4’e çıkar çıkmaz listeye beş numaradan girmesi oldu.

Ubisoft’un yılın oyunu adayı The Division haftayı iki numaradan kapatırda, MMA seven oyuncuların gözdeki EA Sports UFC 2 de üçüncü sırada kendisine yer buldu. Microsoft’un Windows 10 ve Xbox One için piyasaya sürdüğü Quantum Break ise listede dördüncü sırada yer buluyor.

FIFA 16 çıkışının üzerinden 7 ay geçtikten sonra bile listedeki varlığını sürdürmeye devam ediyor, GTA V ise konsollara çıkışının üçüncü, PC’ye çıkışının birinci yılında halen listede yer almakta.

1.Dark Souls 3
2.The Division
3.EA Sports UFC 2
4.Quantum Break
5.Dirt Rally
6.Far Cry Primal
7.FIFA 16
8.Call of Duty: Black Ops 3
9.Grand Theft Auto V
10.Lego Marvel Avengers

Haberler

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler