div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Deus Ex: Mankind Divided için çıkış fragmanı geldi!

- Advertisement -

Kısa süre içinde piyasaya çıkacak olan ve bizim de merakla beklediğimiz Deus Ex: Mankind Divided’ın çıkış fragmanı, Gamescom sırasında bizlerle buluştu.

Seneler önce çıkan ilk oyunu ile System Shock serisinin ruhani devamı olarak adını duyuran, peşinden çıkan ikinci oyun ile de ününü pekiştiren Deus Ex bilindiği gibi son yıllarda yeni bir yorum ile karşımıza çıkmıştı.

Square Enix® ve Eidos-Montréal bugün Deus Ex Serisinin en yeni oyunu Deus Ex: Mankind Divided®’ın çıkış fragmanını yayınladı.

Oyunun konusundan bahsetmek gerekirse;

“2029 yılında, milyonlarca kişinin ölümüyle sonuçlanan Aug olayının ardından insanoğlu bölünmüş durumdaydı. Mekanik olarak geliştirilmiş kişiler üzerindeki baskı ortaya bir korku ve kin ikliminin çıkmasına neden olmuş, suç ve terör olaylarında artış yaşanmıştı. Tüm bu kaos içerisinde Adam Jensen dünyanın bu şekilde bölünmesine neden olanların, yani Illuminati’nin peşindeydi. Son teknoloji ürünü silahları ve mekanik geliştirmelerini kullanarak dünya çapındaki bu komployu ortaya çıkarmak için doğru yaklaşımı ve kimlere güvenebileceğini seçmeliydi.”

Deus Ex: Mankind Divided PlayStation®4, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için 23 Ağustos’ta piyasaya çıkacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler