div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Deus Ex: Mankind Divided’ın Season Pass içeriği belli oldu

- Advertisement -

Square Enix® ve Eidos®-Montréal bugün Deus Ex® serisinin en yeni oyunu Deus Ex: Mankind Divided®’ın sezonluk kombine içeriğini duyurdu.

İçinde Hikaye DLC’leri ve oyun içi eşyalar bulunacak olan Deus Ex: Mankind Divided – Sezonluk Kombine, Deus Ex evreninin hikayesini daha da ayrıntılı hale getirecek içerikle dolu olacak. Kombine içinde yer alacak öğeler şu şekilde:

Hikaye görevleri
· System Rift – Bu sonbaharda yayınlanacak

· A Criminal Past – 2017 başlarında yayınlanacak

Oyun İçi EşyalarTümü de 23 Ağustos’ta sunulacak

· Assault Pack: Özel görünümlü Battle Rifle, Chaff Augmentation, bir paket normal Battle Rifle cephanesi, bir paket zırh delici Battle Rifle cephanesi, 2 Frag Grenade ve 2 EMP Grenade ile düşmana saldırmak için hazırlıklı olun.

· Tactical Pack: Özel görünümlü Tranquilize Rifle, Micro Assembler Augmentation, bir paket uyuşturucu cephane, 3 Smoke Grenade ve 2 Gas Grenade ile mesafeyi avantaja çevirin ve düşmanlarınızı sessizce ortadan kaldırın.

- Advertisement -

· 4 Praxis Kits – Bu Ek Praxis Kitleri sayesinde seçtiğiniz mekanik geliştirmeleri daha da ileri taşıyabilir ve Adam’ın potansiyelini tamamen ortaya çıkarmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

· 5000 Credits – Cüzdanınızı ek krediyle güçlendirin, bu parayı Praxis Kit, cephane, silah veya Deus Ex: Mankind Divided’ın dükkanlarında bulabileceğiniz diğer şeyleri satın almak için kullanabilirsiniz.

· 1000 Crafting Parts – Envanterinizdeki herhangi bir silah için daha fazla zarar ve isabet gibi geliştirmeler yapmak için zanaat parçaları.

· 5 Deus Ex: Mankind Divided – Breach Booster Packs – Yeni silah ve eşyalar, Praxis puanları, özel cephane ve fazlasını açmak için güçlendirme paketlerini kullanın ve Deus Ex: Mankind Divided – Breach’teki avatarınızı geliştirin.

· 20 Deus Ex: Mankind Divided – Breach Chipsets – Deus Ex: Mankind Divided – Breach’te özel Booster Pack ve özel silahlar gibi eşyalara sahip olmak için yongalarınızı kullanın.

Deus Ex: Mankind Divided 23 Ağustos’ta PlayStation®4, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için çıkacak.

64

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler