div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

E3’te sırada Bethesda var!

- Advertisement -

EA’in en azından çeşit anlamında sönük geçen EA Play / E3 konferansı sonrası beklentilerimizin en yüksek olduğu konferanslardan biri de Bethesda.

Geçtiğimiz yılki E3 fuarının ardından firmanın pazarlama müdürü Pete Hines “Bu sene tam zamanıydı ve oldu. Seneye bir daha yapar mıyız bilmiyorum. Aslında bir daha yapar mıyız, onu da bilmiyorum.” açıklamasını yapmıştı ama Bethesda bir kez daha karşımızda.

Geçtiğimiz sene Fallout 4 ve Dishonored 2 ile hayli sükse yapan Bethesda, bu sene sızanlara bakılırsa Dishonored 2’nin oynanış videosu ile karşımızda olacak öncelikle. Tadı damağımızda kalan ancak bu başarısını finansal tabloya yansıtamayan ilk oyunun üzerine beklentilerimiz çok yüksek.

Bunun yanında en heyecan verici haber, Skyrim’in Remastered olarak geri dönmesinin bekleniyor olması. Elbette PC oyuncusu iseniz ve Skyrim’i hakkını vererek “komple modlanmış Bethesda oyunu” gibi kullanıyorsanız çok etkileyici gelmeyebilir zira oyuna muhteşem grafikler kazandıran yüzlerce mod halihazırda ücretsiz olarak sunulmakta.

Bunun yanında söylentilere geçersek eğer, ilk oyununun hikayesi Duke Nukem Forever’a dönen, neredeyse on senede tamamlanan Prey 2, Wolfenstein: New Order 2 ve ilk oyunu ile çoğu kişiyi mutlu edemeyen The Evil Within 2 de tanıtılması beklenen, en azından söylentileri olan oyunlar arasında.

Söylentileri bir kenara bıraktığımızda ise The Elder Scrolls: Legends, Battlecry, DOOM ve Fallout 4 DLC’leri tanıtımda yerlerini alması beklenen diğer oyunlar.

Türkiye saati ile 05:00’te başlayacak olan yayını aşağıdaki medya oynatıcıdan takip edebilirsiniz.

- Advertisement -

Watch live video from Bethesda on www.twitch.tv

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler