div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Eski nesil konsol sahipleri FIFA 17’ye öfkeli…

- Advertisement -

FIFA 17 geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı ve sakin kafayla düşündüğümüzde çoğumuzun beklentilerini karşıladığını ama lideriği PES 2017’ye kaptırdığını söylemek mümkün.

FIFA 17 tanıtılırken firmanın en fazla üzerinde durduğu konu Journey modu idi bilindiği üzere. Alex Hunter’ın hayallerini gerçekleştirmeye çalıştığımız mod, sandbox tarzında basit bir kariyer modu değil de, bir hikâye modu gibi düzenlenmişti ve haliyle büyük ilgi topladı. Diğer taraftan biz bu modu çok kusursuz bulmadık açıkçası.

Konumuza dönelim, Frosbite motorunun ve dolayısıyla Journey modunun eski nesil konsollarda bulunmayacağını üstü kapalı da olsa duyurmuştu EA Sports. Diğer taraftan bu detay bazı Xbox 360 ve PlayStation 3 kullanıcılarının dikkatinden kaçmış gibi gözüküyor zira Amazon’un yorumlar bölümü korkunç bir öfke kasırgasına sahne olmakta şu anda.

231

Kendi görüşümü belirteyim, bu konu en başından beri bilinen ve dikkat edilmesi için de tüm oyun basınının üzerinde durduğu bir konuydu, oyunun Xbox 360 sayfasındaki modlar arasında da Journey bulunmuyor. Haliyle yukarıdaki yorumlara katılmak mümkün değil, neticede arızalı ürün değişim prosedüründe olduğu gibi bu müşterilerin durumu “kullanıcı hatası” tabiri ile tam olarak örtüşüyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler