div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

EvilBane: Kuzgunların Yükselişi’ne ilk güncelleme

- Advertisement -

Hem Google Play hem de App Store’da 4.5 yıldız alarak RPG severlerden büyük ilgi gören Evilbane:Kuzgunların Yükselişi, eğlenceli aşamalar ve pek çok oyun içi ödülü içeren ilk güncellemesini bugün duyurdu.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble‘ın mobil aksiyon RPG oyunu EvilBane: Kuzgunların Yükselişi, kıyı uçurumları aşamalarından ve Pelerin’den oluşan güncellemesini oyun severlerin beğenisine sunacak. Güncelleme kapsamında gerçekleşecek olan Mogle’ın TP Küresi çekilişine katılımlar da 19 Mayıs’a kadar devam edecek.

Evilbane: Kuzgunların Yükselişi’ne gelecek olan yeni güncellemeyle oyuncular, gelişme için gereken aksesuarları Kıyı Uçurumları aşamalarında elde edebilecek. Oyuncular, Pelerinler’in en iyi versiyonlarını sadece dükkanda bulabilecekler. Yeni aşamaları tamamlayan oyuncular Matera tapınağından da elde edilebilecek olan Pelerin Kürelerini kullanarak Pelerinler’inin seviyesini de yükseltebilecek.

Güncellemeler kapsamında düzenlenen Mogle’ın TP Küresi Çekili etkinliği ile EvilBane oyunculara, her Arena ve Lonca Savaşı tamamlandığında veya kazanıldığında Mogle’ın Seviye Yükseltme Parçası hediye ediyor. Mogle’ın Seviye Yükseltme Parçasından 15 adet toplayan oyuncular etkinliğe bir kere katılabilecek ve Seyrek Silah TP Küresi, Nadir Silah TP Küresi, Seyrek Zırh TP Küresi, Nadir Zırh TP Küresi, Seyrek Aksesuar Küresi, Nadir Aksesuar Küresi, Seyrek Pelerin TP Küresi veya Nadir Pelerin TP Küresi’nden birini kazanma şansı yakalayacak. Oyuncular çekilişe günde sadece on kere katılabilecek.

Evilbane: Kuzgunların Yükselişi, RPG oyuncularının uzun zamandır beklediği, sinema kalitesindeki grafikleri ve etkileyici bir hikaye ve yoğun aksiyonlarla dopdolu bir oyun. Geçtiğimiz ay 152 ülkede piyasaya sürülen Evilbane,, ilk iki haftasında 3 milyon indirilmeyi geçerek ‘Dünya’nın en Popüler RPG’lerinden birisi olmayı başardı. Oyun ayrıca, 4.5 yıldız gibi yüksek bir puana ek olarak Dünya çapında hayranlardan olumlu yorumlar alarak hem Google Play hem de App Store’da yükselişine devam ediyor.

EvilBane oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745

- Advertisement -

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane websitesini veya resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler