div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fable şimdi de Hearthstone’a rakip oluyor!

- Advertisement -

Microsoft’un Lionhead Studios’un fişini çekmesiyle birlikte tarihe karıştığını düşündüğümüz Fable yeniden geliyor, ancak bildiğiniz gibi değil.

Geliştirilmesi uzun süren ve harcanan milyonlarca dolara rağmen istenilen seviyeye gelemediği için fişi çekilen Fable Legends adını artık unutabiliriz, ancak Fable ismi, bu defa Hearthstone benzeri bir kart oyunu olarak Kickstarter’da destek bekliyor.

Yeni adıyla Fable Fortune ücretsiz bir oyun olacak ve eski Lionhead çalışanları tarafından kurulmuş olan Flaming Fowl Studios tarafından geliştiriliyor. Burada elbette en ilgi çekici nokta, yeni ekibin Fable ismini kullanmaya devam ediyor oluşu.

4

Yapımcılar hakları Microsoft’a ait olan Fable ismini yeni projelerinde kullanma fikrini dev firmaya sunarken, kapının suratlarına kapanma ihtimalini göz önüne aldıklarını ancak Microsoft’un konuya beklenmedik ölçüde sıcak yaklaştığını ve gerekli izinleri aldıklarını söylüyorlar. Elbette isim hakkı yeni ekibe geçmiş değil, ancak Fable Fortune ismini istedikleri gibi geliştirip pazarlayabilecekler.

1

2

- Advertisement -

250.000 pound hedefli Kickstarter kampanyasının bitimine 28 gün var ve ekip henüz sadece 6 bin pound toplayabilmiş durumda, kısaca durum çok da iyi gözükmüyor ve bu bütçe yakında kapalı beta aşamasına geçecek olan oyunun piyasaya sürülebilmesi için gerekli.

Eğer PC tarafında işler yolunda giderse, oyunun Xbox One versiyonu için de 700.000 pound gerekiyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler