div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

FANTASY XV içerigi A King’s Tale, Mart ayında ücretsiz olarak yayımlanacak!

- Advertisement -

Yükseltilmiş Level Sınırı, Güçlü Bir Silah, Geliştirilmiş Balıkçılık Ekipmanı ve Fazlası…

Square Enix Ltd. bugün tüm Sezonluk Kombine sahipleri için FINAL FANTASY® XV Booster Pack + DLC’sinin yayınlandığını duyurdu.
Booster Pack + içinde oyunculara önemli ölçüde dövüş avantajı sağlayacak ve balıkçılık yeteneklerini geliştirecek güçlü eşyalar bulunuyor. Bu eşyalardan bazıları şunlar:

● Ragnarok – Oyuncuların güçlü Warp-strike saldırısı yapmalarını sağlayan, tek elli bir kılıç

● Dragon Drain – Balıkların hareketini kısıtlayan ve zorlu balıkların daha kolay yakalanmasını sağlayan bir olta.

● Avior – Balığı daha büyük güçle çekebilen ve misine dayanıklılığı azaldıkça daha fazla HP götüren bir olta makarası

İçinde Magitek Exosuit bulunan Booster Pack (Ücretsiz Versiyon) DLC’i daha sonra yayınlanacak.

- Advertisement -

Bu hafta yayınlanan yeni güncelleme (1.05) ile yakında çıkacak olan aksiyon-RYO RPG NieR: Automata™’ dan iki şarkı (“Song of the Ancients/Destiny,” “Weight of the World”) FINAL FANTASY XV’in müzik çalarına eklendi, oyuncular böylece Regalia sürerken, etrafta yürürken veya bir chocobo ile gezerken oyun dünyasının keyfini çıkarabilecekler. Diğer yenilikler ve geliştirmeler arasında şunlar bulunuyor:

● Yeni süreli görevler

● 99’dan 120’ye yükseltilen level sınırı

● Kayıtlı resimlerin sayısı 150’den 200’e yükseltildi

● Müzik çalara artık chocobo sürerken de erişebileceksiniz

● PlayStation®4 Pro lite modunda daha fazla kare sayısı desteği verildi

Önceden yalnızca önsipariş bonusu olarak sunulan A KING’S TALE™: FINAL FANTASY® XV 1 Mart’tan itibaren ücretsiz olarak Xbox Games Store ve PlayStation® Store üzerinden indirilebilecek. A KING’S TALE: FINAL FANTASY XV retro grafiklere ve yüksek tempolu dövüşlere sahip olan bir aksiyon oyunu. FINAL FANTASY XV’in 30 yıl öncesinde geçen oyunda aksiyon Kral Regis ve onun sadık yol arkadaşlarının (Weskham, Cid ve Clarus) başkenti yağmacı yaratıklara karşı savunmasını konu alıyor.

A KING’S TALE: FINAL FANTASY XV’nin Başlıca Özellikleri:

· Derin Dövüş Sistemi – Kombolar, karşılıklar ve Regis’in ünlü “Warp Strike” saldırısı hızlı refleksleri ve akıllıca taktikleri ödüllendiren, hızlı ve gerçek zamanlı dövüşler sunuyor

· Yol arkadaşları – Birbirinden farklı üç yol arkadaşı düşmanlara saldırmanın benzersiz ve yeni yollarını sunarken, inanılmaz zararlar veren süper hareketler yapmanızı da sağlıyor

· Büyü – Ateş, Buz ve Yıldırım büyüleri ile savaş alanını ateşe verin, düşmanlarınızı dondurun veya düşmanlarınıza elektrik çarpmasını sağlayın.

· Çağırışlar – Düşmanlarınızı ağzınızı açık bırakacak şekillerde yok edecek epik Astral varlıklar çağırın.

FINAL FANTASY XV tüm dünyada Xbox One ve PlayStation®4 sistemi için satışta. FINAL FANTASY XV hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: http://www.finalfantasyxv.com/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler