div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Farming Simulator 17 çıkış fragmanını yayınladı!

- Advertisement -

Farming Simulator 17 önümüzdeki hafta Salı günü, 25 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkıyor.

Farming Simulator serisi yıllar içinde çiftçilik ve tarım teması içinde ilerici oynanışı ve ödüllendirici yönetimi, dünyanın en büyük tarım markalarından yüzlerce araç ile milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı.

Tonlarca yeni içerikle dolu devasa bir açık dünyada kendinizi kaybedin. Detaylı Kuzey Amerika bitki örtüsü ile dolu yüzlerce dönümlük arazilerde çiftçilik olanaklarını gözden geçirin. Challenger, Fendt, Valtra ve Massey Ferguson gibi yeni markaların da aralarında bulunduğu 75’ten fazla üreticinin 250’nin üzerinde otantik çiftçilik aracı ve ekipmanını kullanın.

İlk kez ayçiçeği ve soya fasulyesi de dahil olmak üzere bir çok çeşit bitki hasat edin. Canlı hayvanlarınızı kollayın: inekler, koyunlar, tavuklar ve şimdi de domuzlar. Ormancılık işine girin ve çiftliğinizi genişletmek için ürünlerinizi satın. Mallarınızı kamyonlar ve tırlarla taşıyın veya hedefinize ulaşmak için trenleri kullanın. Çiftliğinizi çevrimiçi olarak diğer oyuncularla birlikte büyütün ve sürekli büyüyen Farming Simulator deneyimi için camianın yarattığı modları indirin.

Farming Simulator 17 PC, Xbox One, PlayStation 4 için 25 Ekim’de çıkıyor!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler