div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Firewatch film oluyor!

- Advertisement -

Şubat ayında piyasaya çıkan ve beklentimizi fazlasıyla karşılayan Firewatch’un bir de film uyarlaması geliyor.

Şubat ayında piyasaya çıktıktan sonra 1 milyondan fazla satan oyunun yapımcısı Campo Santo, hem film hem de yeni oyunda beraber çalışmak için daha önce Oldboy, The Night Before ve Neighbors gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Good Universe ile uzun vadeli bir sözleşme imzaladı.

Filmin detayları elbette belirsiz, ayrıca başrollerinde oyunda olduğu gibi Mad Men’den Rich Sommer ve The Walking Dead’den Cissy Jones’un bulunup bulunmayacağı da bilinmiyor.

4-5 saatlik kısa ama sıcacık bir hikâye sunan Firewatch’ta eşinin genç yaşta Alzheimer’a yakalanması sebebiyle alkolizmin kucağına düşen ve ardından Wyoming ormanlarında sakin, huzur içinde bir iş teklifini kabul eden Henry’nin öyküsüne konuk oluyorduk. Muhteşem görseller sunan yapımda Henry’nin yöneticisi konumunda olan Delilah ile telsizde konuştukça yakınlaşması ve hemen ardından başlayan tüyler ürpertici olaylar da oyunun başından kalkamamanıza neden oluyordu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler