div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Football Manager sezonu açılıyor!

- Advertisement -

Yönetimden umudu kesip takımlarını EPL şampiyonu yapmaya and içmiş içimizdeki Liverpool’lulara müjde!

Takımların fikstürleri takvimdeki yerini aldığına göre geriye gerçek futbol hayranlarının bilmesi gereken tek bir tarih kaldı… Gamescom sırasında açıklandığı üzere Football Manager 2017 ve Football Manager Touch 2017 4 Kasım Cuma günü satışa çıkacak.

PC/Mac/Linux için Football Manager 2017’yi satın alanlar Football Manager Touch 2017’ye de (‘transferler ve taktikler’ versiyonu) ücretsiz sahip olacaklar. Touch da yine aynı gün ayrı olarak satışa sunulacak.

Katılımcı mağazalardan dijital veya kutulu olarak ön sipariş veren oyuncular ise ön sipariş teşekkürü olarak Football Manager Touch 2017 için “Board over-ride”, “No firing”, “All job applications”, “National management” indirilebilir içeriklerine ve “Challenge” oyun modunda oynamak için 3 yeni mücadeleye sahip olacaklar.

Beta yayınlanmadan hemen önce yeni ve güncellenmiş özellikler listesi www.footballmanager.com adresinde ve Twitter [link] ve Facebook [facebook.com/footballmanager] yoluyla duyurulacak.

Football Manager Mobile 2017 hakkında bilgiler ise önümüzdeki haftalarda paylaşılacak.

FM17_KEYART_RGB_lower_1471260388

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler