div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gears of War 4 Windows’ta daha bir başka…

- Advertisement -

Microsoft’un geçtiğimiz dönemde değişen politikası sonucu, Xbox Play Anywhere programı kapsamına alınan ve Windows 10’da da piyasaya çıkacak olan Gears of War 4’ün özel içerikleri açıklandı.

Elbette oyuncular da çok daha güçlü bir donanım desteğini arkasında toplamış Windows 10 versiyonunun, Xbox One versiyonuna göre basit bir port mu olacağı yoksa ekstra içerikler ve teknik bonuslardan faydalanıp faydalanmayacağı konusunda merak içindeydi. Microsoft’tan gelen açıklamalar ise oyunun basit bir konsol portu olmayacağı yönünde.

Buna göre PC versiyonunda tek kişilik hikaye modu 30fps ile sınırlı olmayacak ve yüksek işlemci gücü ve ekran kartı performansı sayesinde de oyun ulta-wide dahil her türlü çözünürlüğü yüksek bir optimizasyon ile destekleyecek. Bunu duymak güzel çünkü Gears of War: Ultimate Edition’ı tam detaylarda oynamak için binlerce lira değerinde çok güçlü bir donanıma ihtiyaç duyuyordu oyuncular ve o donanımı karşıladığınızda bile teknik problemler peşinizi bırakmıyordu.

Bunun yanında Xbox One versiyonundan farklı olarak isteğe bağlı olarak 4K çözünürlükte kaplamalar, klavye ve mouse tuşlarını kişiselleştirme desteği, bilgisayarınızın performansını test edebileceğiniz bir benchmark modu ve çok daha detaylı grafik detay ayarları da (28 adet) oyunculara sunulacak.

Coalition Games tarafından geliştirilen oyun 11 Ekim 2016 tarihinde Windows 10 ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler