div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Adam Johnson, PES, FIFA ve Football Manager’dan çıkartıldı!

- Advertisement -

Reşit olmayan bir kız ile cinsel yakınlık kurmaktan suçlu bulunan ve kısa süre içinde hapse girecek olan Adam Johnson’ın başı ciddi anlamda belada.

Middlesbrough’da parladıktan sonra gösterdiği performans ile Manchester City’ye transfer olan, kulübün kalabalık kadrosu içinde yer bulmayı başarmasına rağmen orada tutunamayan ve 3.5 senedir Sunderland takımında forma giyen 28 yaşındaki kanat oyuncusu, 15 yaşında bir kız ile yakınlık yaşadığını itiraf etmesinin ardından, Sunderland ve sponsoru Adidas tarafından kapının önüne konmuştu.

5-10 yıl arasında hapis yatacak olan Adam Johnson’ın en son güncellemeler ile beraber Football Manager 16 ve PES 2016’dan tamamen çıkartıldığı duyuruldu. EA Sports da aynı şekilde, bir kaç teknik problemin çözülmesinin ardından oyuncunun FIFA 16’dan çıkartılması için ne gerekiyorsa yapılacağı yönünde bir açıklama yaptı.

Adam Johnson şu anda FIFA 16’nın aktif kadrolar bölümünden ve Sunderland ile İngiltere kadrolarından zaten çıkartılmış durumda. Ultimate Team’den çıkartılması için de çalışmalar yapılıyor.

JS53530390

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler