div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Alman İzci Tankları, World of Tanks Blitz 2.6 Güncellemesinde!

- Advertisement -

Wargaming bugün yaptığı açıklamayla savaş alanına yeni hafif Alman tanklarını çıkaracak olan World of Tanks Blitz 2.6 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu. Bu yeni araçlar, aksiyonu uzaktan gözlemlemeyi seven oyuncular ya da hızlı vur kaç taktiklerini sevenler için birebir.

6 yeni araçtan oluşan Alman tankı serisi, oyunculara mükemmel ötesi mobilite, hız ve yüksek hasar potansiyeli sunuyor. Bu serinin en göze çarpan ismi ise oyundaki ilk 8. seviye tank olma özelliği taşıyan Spähpanzer Ru 251. Bu tankla kilit noktalara rakiplerinizden önce ulaşıp düşmanlarınıza öldürücü atışlar yaptıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaşabilirsiniz.

2.6 güncellemesi oyuna yeni mekanikler de getiriyor. Tankçılar bundan böyle objeleri yok edip diğer yanda gizlenen tankları vurabilecekler. Aynı zamanda toplara gelen sekme özelliği sayesinde artık atışlarınız hem taktiksel bir önem kazanıyor hem de her zamankinden daha öldürücü bir hal alıyor. Bu iyileştirmeler sayesinde World of Tanks’in hızlı ve akıcı oynanışı daha da heyecanlı bir hal alacağa benzer.

World of Tanks Blitz ile ilgili daha fazla bilgi için http://wotblitz.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler