div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Askeri MOBA Victory Command Geliyor

- Advertisement -

Yapımcı ve yayıncı PlayGrid Games, Petroglyph ile iş birliğine giderek yeni bir MOBA oyunu üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Victory Command isimli bu yeni MOBA’da hızlı aksiyonun yaşanacağı, üç koridorlu MOBA sistemine göre daha dinamik ve RTS’ye yakın taktiksel detayların olacağı bir oyun yapısının bulunacağı tahmin ediliyor. Yapımcılar MOBA deneyimine çoklu birlik kontrolünü getireceklerini belirtirken oyuna dair birkaç detayı da açıkladı.

Buna göre oyunda 5v5 maçlar gerçekleşecek ve stratejik olarak takım çalışması önem kazanacak. Ayrıca pek çok harita bulunacak ve her haritanın arazi yapısı oyunculara avantaj ya da dezavantaj sağlayacak. Bunun iki ila on iki arasında birlik kontrol edebileceğiz ve bu birlikleri pek çok şekilde geliştirebileceğiz.

MOBA sektörüne farklı bir soluk getirmeyi amaçlayan Victory Command’ın birkaç hafta içerisinde Steam’de erken erişime açılacağı yapımcılar tarafından bildirildi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler