div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Batman v Superman: Adaletin Şafağı özel ön gösterimine gidiyoruz!

- Advertisement -

Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmini herkesten önce izlemek ister misiniz?

O zaman size iyi haberlerimiz var çünkü Warner Bros. Pictures ve JBC Yayıncılık Batman v Superman: Adaletin Şafağı Özel Ön Gösterimi etkiniğine katılmak isteyen 5 takipçimize 2 kişilik bilet hediye ediyoruz.

Yapmanız gereken çok basit;
Facebook sayfamızda paylaştığımız mesajı, kendi duvarınızda #leveldergisi ve #bvsetkinlik hashtag’lerini kullanarak, herkese açık bir şekilde paylaşmak.

Bu kadar basit!

24 Mart tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ön gösterim için, etkinliğin kazananları 19 Mart tarihinde LEVEL’ın Facebook hesabından duyurulacak ve şanslı arkadaşlarımıza çift kişilik biletlerini 22 Mart tarihinde iletmiş olacağız.

batmanVsuperman_Poster

Yönetmen Zack Snyder’dan (“Man of Steel”) “Batman v Superman: Dawn of Justice / Batman v Superman: Adaletin Şafağı,” geliyor. Başrollerinde Oscar ödüllü Ben Affleck (“Argo”) Batman/Bruce Wayne rolünde ve Henry Cavill (“Man of Steel,” “The Man from U.N.C.L.E.”) Superman/Clark Kent rolünde, karakterlerin ilk kez sinema perdesinde birlikte görünecekleri filmde karşımızda olacaklar.

- Advertisement -

Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren Süper Kahraman’ın eylemlerinden duyulan endişe, Gotham Şehri’nin sahip olduğu, zorlu ve güçlü, ama yasa dışı, gönüllü koruma görevlisini, Metropol’ün modern zamanlardaki en saygıdeğer kurtarıcısı yapmıştır. Böylece Batman ve Superman’in arasındaki savaşla, yeni bir tehdit yükselir; insanlık şimdiye kadar görülmemiş büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.

Zack Snyder’ın yönettiği filmin diğer başrollerinde; Oscar adayı Amy Adams (“American Hustle,” “Man of Steel”) Lois Lane rolünde, Jesse Eisenberg (“The Social Network”) Lex Luthor rolünde, Diane Lane (“Unfaithful,” “Man of Steel”) Martha Kent rolünde, ve Laurence Fishburne (“What’s Love Got to Do with It,” “Man of Steel”) Perry White rolünde; diğer rollerde de Oscar ödüllü Jeremy Irons (“Reversal of Fortune”) Alfred, ve Holly Hunter (“The Piano”) Senatör Finch; ve Gal Gadot (the “Fast and Furious” films) Wonder Woman/Diana Prince rolünde yer alıyorlar.

Snyder filmi Chris Terrio ve David S. Goyer’in yazdığı senaryodan yönetti. Senaryodaki karakterler DC Comics’in Bob Kane ile Bill Finger’ın yarattığı Batman ve Jerry Siegel ve Joe Shuster tarafından yaratılan Superman karakterlerinden uyarlandı. Yapımcılar Charles Roven ve Deborah Snyder, ile Wesley Coller, yönetici yapımcılar Geoff Johns ve David S. Goyer.

Warner Bros. Pictures sunar, bir Atlas Entertainment/Cruel ve Unusual yapımı, bir Zack Snyder filmi, “Batman v Superman: Dawn of Justice / Batman v Superman: Adaletin Şafağı.” Film dünya çapında Warner Bros. Entertainment Company şirketi olan Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılacaktır.

Film 25 Mart 2016 tarihinden itibaren tüm dünyada 3D, 2D, ve bazı bölgelerde IMAX 3D olarak vizyona girecektir. Filmin Türkiye vizyon tarihi de 25 Mart 2016’dır.

www.batmanvsuperman-tr.com

[code]© 2016 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. TM & DC Comics
[/code]

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler