div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bethesda “daha da gelmem E3’e” dedi!

- Advertisement -

The Elder Scrolls ve Fallout serileri dışında Dishonored, Rage ve The Evil Withing gibi oyunlardan tanıdığımız oyunların yapımcı ve yayımcı firması Bethesda seneye E3’de yer almayacak.

Yeni Doom, Dishonored ve Fallout oyunlarını duyuran Bethesda’nın seneye E3’de yer almayacağı duyuruldu. Firmanın pazarlama müdürü Pete Hines “Bu sene tam zamanıydı ve oldu. Seneye bir daha yapar mıyız bilmiyorum. Aslında bir daha yapar mıyız, onu da bilmiyorum.” açıklamasını yaptı.

Beklenmedik bir gelişme değil, zira Bethesda’nın iki oyun çıkarttığı sürede bazı rakipleri beş oyunu piyasaya sürüyor bilindiği gibi. Öte yandan firma bu yıl yapılan E3’de “Battlecry” ismindeki yeni bir oyunu da duyurmuştu. Peki siz Bethesda’nın çıkaracağı yeni oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz?

Haberler

2 YORUMLAR

  1. Rakipleri gibi E3’te şov yapacaklarına zamanlarını daha kaliteli işlere ayıracaklarsa neden olmasın. Zira Bethesda rakiplerinin çıkarttığı çoğu oyunun ilk versyonları hatalı ve tonla bug ile birlikte piyasaya sürülülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler