div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bioshock: Rapture Şehri romanını kazanmak ister misiniz?

- Advertisement -

LEVEL ve İthaki Yayınları işbirliğiyle Bioshock: Rapture Şehri romanını kazanmak ister misiniz?

“Ben Andrew Ryan ve size bir soru sormak için buradayım: Bir insan kendi alınterinde hak sahibi olamaz mı? Hayır, der Washington’daki adam. O ter, fakirlere aittir. Hayır, der Vatikan’daki adam. O ter, Tanrı’ya aittir. Hayır, der Moskova’daki adam. O ter, herkese aittir.

Bu cevapları reddettim. Bunlar yerine, başka bir şeyi seçtim. Ben imkânsızı seçtim. Ben… Rapture’ı seçtim. Sanatçıların sansürden korkmayacağı bir şehir. Biliminsanlarının gereksiz bir ahlakla sınırlandırılmadığı bir şehir. Mükemmelin, değersizler tarafından sınırlanmadığı bir şehir… ve alınterinizle, Rapture sizin de şehriniz olabilir.”

Efsanevi Bioshock serisinin başlangıcına tanık olmak için artık oyunu oynamanıza bile gerek yok. (Ama yine de oynayın tabii…) John Shirley’nin eseri Bioshock: Rapture Şehri’ni okuyarak da Bioshock dünyasına giriş yapabilirsiniz.

İthaki Yayınları imzasıyla raflardaki yerini alan Bioshock: Rapture Şehri’nin çıkışını kutlamak amacıyla LEVEL Dergisi olarak bir yarışma serisi düzenliyoruz.
LEVEL ve İthaki Yayınları işbirliğiyle, toplamda 5 tane soru sorarak 5 adet Bioshock: Rapture Şehri kitabını siz okurlarımıza ve takipçilerimize dağıtıyoruz.

Soruları LEVEL’ın Facebook hesabı, https://www.facebook.com/leveldergisi/ üzerinden takip edebilirsiniz. Yarışma kurallarıysa aşağıdaki şekilde:

1. Cevapları [email protected] adresine, Ad soyad, adres ve telefon bilgilerinizle birlikte göndermeniz gerekmektedir.
2. Yarışmaya bir kişi, sadece bir kez katılabilir.
3. Bir sorunun cevabını yollamak için, soru sorulduktan sonra 24 saatiniz bulunmaktadır.
4. Kitaplar İthaki Yayınları tarafından size ulaştırılacaktır.

- Advertisement -

Soruyu görmek için hemen Facebook sayfamıza; herkese iyi şanslar!

bioshock_yarisma

Haberler

1 Yorum

  1. Ya süper bir yarışma ben bu kitabı D/R falan her yerde arıyorum mersin’e yaşıyorum bulamıyorum getirin alacam diyorum getirmiyorlar inş. Kazanırım : (

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler