div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Black Desert’a iki yeni sınıf

- Advertisement -

Her ne kadar hala batı pazarına gelmemiş olsa da Black Desert’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Yapımcı firma son olarak iki yeni sınıf tanıttı ve sonuç olarak Pearl Abbys oyunu batı pazarına sunduğunda bu sınıfları oyunda göreceğiz.

Pearl Abbys bu iki sınıfı daha önce duyurmuş olsa da bu sınıfların oynanışına dair pek de bilgimiz yoktu. Yayıncı ekip Daum Games’in yayınladığı video ile sınıfların oynanışına dair ipucu edinmiş olduk. Witch ve Wizard isimli bu iki sınıf saldırı anlamında, alan etkili büyülerle rakiplerini alaşağı edecek ve bunu yaparken genelde düşmandan uzak durmaya çalışacak. Bunun için bolca düşmanın darbelerinden sıyrılmayı ve teleport yeteneğini aktif olarak kullanmayı öğrenmemiz gerekecek gibi duruyor.

Ancak problem şu ki yayınlanan videolarda bu iki sınıfın birbirinden ne gibi farklılıkları olduğu belli olmuyor. Sanki aynı sınıfın cinsiyete göre farklı isimlendirilmiş versiyonları gibi duruyorlar. İlerleyen günlerde sınıflara dair daha ayrıntılı bilgi sahibi olacağız gibi duruyor. Videoyu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler