div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blizzard’ın Türkiye’deki ilk şampiyonası düzenlendi!

- Advertisement -

Blizzard tarafından organize edilen Hearthstone Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmek için yarışan oyuncuların amansız mücadelesi sonlandı. 7 Şubat 2016 tarihinde Baze eSports Cafe’nin ev sahipliği ve ESL Türkiye’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinliğinde birçok oyuncu kendini gösterme fırsatı buldu.

Offline olarak gerçekleştirilen etkinlikte 64 kişi arasından birinci olmayı başaran Kemal Yiğit ‘FastJunkie’ El Hearthstone Kış Elemeleri’ne direkt katılım hakkı elde etti. Kemal Yiğit ‘FastJunkie’ El burada da başarılı sonuçlar alması durumunda 100,000 Dolar ödüllü Avrupa Finalleri’nde ve belki de 1,000,000 Dolar ödüllü Dünya Şampiyonası’na ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak.

13-14 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek Hearthstone Kış Elemeleri (Winter Preliminaries) maçlarının Türkiye ayağı tekrar Baze E-Sports Cafe’de gerçekleştirilecek ve ziyaretçiler bu müthiş etkinliği dev ekrandan canlı izleme fırsatı yakalayacaklar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler