div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Condemned, Binary Domain ve Streets of Rage II’yi bedava edinin!

- Advertisement -

Sega’nın Creative Assembly ve Relic Entertainment ilke ortaklaşa düzenlediği etkinlikte üç oyun Cumartesi günü 19:00’a kadar bedava olarak indirilebilecek.

Make Love Not War etkinliğinde bir önceki hafta bedava olarak dağıtılan Jet Set Radio, Golden Axe ve Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit’in yerini bu hafta üç harika oyun aldı. İçerdiği orantısız şiddet ile vaktiyle hayli gürüldü kopartan Condemned: Criminal Origins, eli yüzü düzgün bir füturistik aksiyon oyunu olan Binary Domain ve atari salonlarında vakit geçirmiş neslin unutulmaz oyunlarından Street of Rage II şu anda Steam’de bedava.

Bunun için yapmanız gerekenler ise http://www.makewarnotlove.com/results.php adresine girerek “Redeem Prize” yazısına tıklamak ve mail adresinizi girmek. Gelecek konfirmasyon mailini onaylamanızın ardından 24 saat içinde kodunuz size gönderilmiş olacak.

Cumartesi 19:00’un ardından ise bu üç oyun yerini Gunstar Heroes, Renegade Ops ve Viking: Battle for Asgard’a bırakacak. Haliyle, acele edin. 🙂

makelovenotwar3

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler