div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Crytek, IEEE ile VR First Partnerliğini duyurdu

- Advertisement -

VR First akademik girişiminin sınırlarını genişletmeye devam eden Crytek, Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (Institute of Electrical and Electronics Engineers – IEEE) ile yeni bir stratejik ortaklık başlattığını bugün duyurdu.

IEEE, teknoloji geliştirme konusunda dünyanın en büyük profesyonel kurumlarından biridir. Ayrıca dünya çapında 2300’ün üzerinde üniversitede akreditasyon ve eğitim kaynakları sunmaktadır.
IEEE Digital Senses Initiative Başkanı Yu Yuan: “IEEE Digital Senses Initiative, VR First girişiminin ortağı olmaktan mutluluk duyar. Aynı arttırılmış gerçeklik gibi, sanal gerçekliğin de sektörün her alanında büyük bir etkisi olacağına inanıyoruz.”

IEEE Region 6 Direktörü ve IEEE Consumer Electronics Society Future Directions Committee Başkanı Tom Coughlin: “Öğrencilerin üniversite ve kolejlerde en son VR teknolojisini öğrenip VR araçları üretebildikleri laboratuvarlar kurmak, bu teknolojileri günlük hayatımızın bir parçası haline getirecek yeni nesil mucitleri yetiştirmek için çok önemlidir” dedi.
Ortaklık ve İşbirliklerinden Sorumlu Crytek Kıdemli İş Geliştirme Müdürü Ferhan Özkan ise bu yeni ortaklık hakkında şunları söyledi: “IEEE ile birlikte çalışmak VR First’ün potansiyel menzilini oldukça arttıracak; VR araştırma ve geliştirme konusunda tabandan itibaren gerçek bir etki yaratma niyetimizi güçlendirecektir.”

Crytek’in üniversite kampüslerine son teknoloji VR araştırma tesisleri kurmayı hedefleyen VR First programına, AMD, Leap Motion, OSVR ve Razer’ın da desteğiyle Kuzey Amerika’da yedi yeni akademik enstitünün eklenmesinin ardından, şimdi de IEEE de programa olan ortaklığını açıklamış oldu.

VR First hakkında daha fazla bilgi için vrfirst.cryengine.com adresini ziyaret edin.

CryTek_VRFirst_2016_Partners-Small

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler