div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Cthulhu yeniden yükseliyor!

- Advertisement -

H.P. Lovecraft’ın kült eseri Call of Cthulhu, bir kez daha bilgisayarlarımızı ziyaret etmeye hazırlanıyor ve bu defa daha iddialı.

H.P. Lovecraft’ı daha önce tecrübe edememiş olanlar için kısa bir özet geçelim, kendisi korku türünü olabilecek en karanlık şekilde resmeden yazarlardan birisidir ve hikayelerinde yaptığı tasvirleri kafanızın içinde resmedebilmek için bile oldukça kallavi bir hayal gücünüz olması gerekir. Kendisinin en sadık okuyucularının bile “Nyarlahotep acep neye benzer?” diye Google’a bakmışlığı vardır vaktiyle.

Call of Cthulhu daha önce de oyun olarak karşımıza geldi elbette. 1999 yılında geliştirilmeye başlandıktan sonra defalarca ana karakteri değişen, birden fazla kez oyun motorunu değiştiren, nihayet 2005 yılında asla düzeltilemeyecek bug’ları ile piyasaya çıkan Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth her şeye rağmen beğenimizi kazanmayı başarmıştı. Bu oyunla alakalı bug’lar kadar önemli diğer problem ise, son üç nesil ekran kartımla da çalıştırabilmeyi başaramamış olmam. (Radeon HD4850,Radeon HD5850, GTX 760)

Yeni oyunumuz ise daha önce Styx:Master of Shadows ile tanıdığımız Cyanide tarafından geliştiriliyor ve PC ile konsollar için 2017 yılında piyasaya sunulması planlanıyor. FPS türündeki Call of Cthulhu: DCotE’ın aksine oyunumuz keşif oyunu ve RPG türlerini birbiriyle harmanlamayı vadediyor ki bize göre de bu hikayeyi anlatmanın en iyi yolu bu.

aHR0cDovL2ZvY3VzLWZpbGVzLmNvbS9wcmVzc2tpdC9jYWxsLW9mLWN0aHVsaHUvc2NyZWVuc2hvdHMvY2FsbF9vZl9jdGh1bGh1LTAxLmpwZw

aHR0cDovL2ZvY3VzLWZpbGVzLmNvbS9wcmVzc2tpdC9jYWxsLW9mLWN0aHVsaHUvc2NyZWVuc2hvdHMvY2FsbF9vZl9jdGh1bGh1LTAyLmpwZw

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler