div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ezber bozan kulaklık: Plantronics BackBeat Sense

- Advertisement -

Ezber bozan kulaklık BackBeat Sense ile 18 saat boyunca kesintisiz şekilde kablosuz müzik dinleyebilir ya da video izleyebilirsiniz. Azami 2,5 saat gibi kısa bir sürede şarj olan BackBeat Sense, üzerindeki sensörler sayesinde daha uzun süre performans sergiliyor. Bu sayede pil ömrünü koruyan BackBeat Sense; hafifliği, rahatlığı ve ses performansıyla da dikkat çekiyor

Plantronics’in yeni kulaklık modeli BackBeat Sense, müziksiz yaşayamam diyenlerin en yakın arkadaşı oluyor. Kablosuz özelliği ile 18 saat kullanılabilen kulaklık, istenildiğinde kablo ile de kullanılabiliyor. Plantronics tarafından tamamen performansa dayalı olarak üretilen kulaklık, ses kalitesi, işlevsellik ve pil ömrü ile birçok rakibini geride bırakıyor.

BackBeat Sense, kendinden ayarlı hafızalı köpük kafa bandı ve kulak yastıkları ile kullanıcılara maksimum konfor sağlıyor. Gelişmiş Bluetooth özelliği sayesinde iki farklı cihaza aynı anda bağlı kalabilen BackBeat Sense ile telefonunuza gelen çağrıları anında cevaplayabiliyorsunuz. BackBeat Sense’in üzerinde bulunan çağrı cevaplama, şarkı değiştirme, ses alçatma/yükseltme butonlarının dışında OpenMic butonu da kulaklık kulağınızdayken dış sesleri duymanızı sağlıyor.

Pil ömrü koruma altında
BackBeat Sense’in üzerinde bulunan sensörler sayesinde cihaz kulağınıza takılı değilken video ya da müzik otomatik olarak duruyor. Bu özellik sayesinde pil ömrü korunurken, BackBeat Sense çok daha uzun süre kullanılabiliyor. Azami 2,5 saat gibi kısa bir sürede şarj edilen Plantronics BackBeat Sense, telefonunuz ya da tabletinizden görebileceğiniz pil seviyesini aynı zamanda kulağınıza da fısıldıyor.

Plantronics Find MyHeadset uygulaması sayesinde kulaklığınızı en son nerede bıraktığınızı kolayca bulabiliyorsunuz. Performansına göre hafifliğiyle de dikkat çeken Plantronics BackBeat Sense, 140 gramlık gövde ağırlığı ile piyasadaki birçok kulaklıktan daha hafif. “Espresso” ve “Tan” olarak iki farklı rengi bulunan BackBeat Sense, bu özelliğiyle modayı da belirliyor.

Hepsiburada.com, MediaMarkt ve seçkin Turkcell mağazaları gibi yerlerde bulabileceğiniz BackBeat Sense’in satış fiyatı 569 TL’dir

BackBeat Sublime White
BackBeat Sublime White
BackBeat Sublime Black
BackBeat Sublime Black

Plantronics_BackBeatSenseImajGorseli

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler