div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4: Automatron Çıktı!

- Advertisement -

Fallout 4’ün ilk ek paketi Automatron 10$ etiket fiyatıyla Xbox One, PlayStation 4 ve PC oyuncularının hizmetine sunuldu.

Ek paketin konusunu kısaca özetlemek gerekirse, Mechanist isimli gizemli bir karakter, içlerinde Robobrain’in de bulunduğu habis robotlardan oluşan ordusunu yedi düvelin üzerine salmaktadır. Onları avlayıp yağmaladığımız parçalardan kendi robotlarımızı üretmek ise doğal olarak bize düşüyor. Ek pakette karman çorman kombinasyonlarda kullanabileceğimiz yüzlerce unsur vaat ediliyor. Daha önceki haberlerde bahsi geçmiş olan lightning chain gun da bunlardan birisi. Onbeşinci seviyenin üzerindeki karakterler robotlarının dış boyasını ve hatta seslerini bile istedikleri gibi ayarlayabiliyorlar.

fallout-4-automatron-robot-768x432

Automatron Fallout 4 için gelecek eklenti serisinin ilkini oluşturuyor. Nisan’daki eklentiyle yerleşkelerimize Wasteland Workshop ekleyebileceğiz ve Mayıs ayı itibariyle Commonwealth’ten Maine’e ve Far Harbor’a seyahat edebileceğiz. Far Harbor, Bethesda Game Studios’un şimdiye kadar yarattığı oyun çıkışı sonrası içerik içerisinde en büyük oyun alanı rekorunu elinde bulunduruyor, söylemeden geçmeyelim.

Kaynak: FRPNET.net – Can Ayas

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler