div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4’ün Far Harbor eklentisinde neler göreceğiz?

- Advertisement -

Bugün piyasaya çıkacak olan Fallout 4 – Far Harbor eklentisindeki düşmanlar, fraksiyonlar ve atmosferi detaylıca anlatan yeni video geldi.

3.5 dakika uzunluğundaki videoda Wasteland’in bu az bilinen, tehlikeli ve yüksek level oyunculara yönelik bölgesini ziyaret ediyor, yeni yol arkadaşımıza (Longfellow), yeni düşmanlara, yeni silahlarımız ve zırhlarımıza göz atıyoruz.

Bunlardan Harpoon (Zıpkın) daha önce oyunun dosyaları arasında keşfedilmiş ve oyunun DLC’lerinden birisinin su altında geçebileceği ile alakalı yorumlar yapılmıştı hani, muhtemelen hatırladınız zaten. İşte bu silah ve daha fazlası Far Harbor hikayesinde kendisine yer bulmuş durumda.

Ayrıca Children of Atom tarafından kullanılan bir hafif makineli tüfek olan Radium Gun, yeni bir çift kırma tüfek ve yakın dövüş silahı olarak da bir kancanın yanında bir de balık ağı oyuna eklenecek.

Ayrıca oyuna eklenen yeni The Marine zırhının da oyundaki en üst seviye zırh olduğunu belirtmek gerek. Artık ne kadar zor düşmanlar ile karşılaşacaksınız, gerisini siz düşünün.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler