div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Far Cry Primal zirvede başladı!

- Advertisement -

Geçtiğimiz hafta konsollarda satışa sunulan Far Cry Primal, İngiltere’de haftanın en fazla satılan oyunu olmayı başardı.

Üstelik bu başarının çılgınlar gibi satması beklenen Plants vs. Zombies 2: Garden Warfare mağlup edilerek elde edilmiş olması da daha önemli. Hatırlatmış olalım, bu ay derginizde Far Cry Primal’ın çok detaylı bir incelemesini bulabilirsiniz.

FIFA 16 satışa çıkışının beşinci ayında ilk üçteki yerini korumayı başarırken, 2015 yılının en fazla satılan oyunu olan Call of Duty: Black Ops III’de kendisine dördüncü sırada yer buldu. Yine bu listenin gedikliklerinden GTA V ise beşinci sırada haftayı tamamlamayı başardı.

Piyasaya yarım çıkarak herkesi şaşırtan Street Fighter V’in listeye 10.sıradan girmeyi başarmış olması da dikkate değer, yine de bu ay dergide Street Fighter V’in puanını merak ederseniz şaşırmanız oldukça olası.

Bu haftanın en fazla satan “platforma özel” oyununun ise 12.sırada yer alan ve sadece Nintendo 3DS’e çıkan Bravely Second: End Layer olduğunu belirtelim.

İşte İngiltere’de geçtiğimiz haftanın ne çok satanları;

1.Far Cry Primal
2.Plants vs. Zombies 2: Garden Warfare
3.FIFA 16
4.Call of Duty: Black Ops 3
5.GTA V
6.Lego Marvel Avengers
7.Star Wars Battlefront
8.Fallout 4
9.Rainbow Six: Siege
10.Street Fighter V

- Advertisement -

34234

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler