div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

FIFA 16 VOIDU’DA SADECE 59 TL!

- Advertisement -

Euro 2016 coşkusunu Voidu ile katla!

06.06.2016 – Türkiye’nin en büyük dijital oyun mağazası Voidu, Euro 2016 coşkusunun tüm Avrupa’yı sardığı bu günlerde oyunseverleri de bu heyecana ortak ediyor. 2016 yılının açık ara en fenomen futbol oyunu olan FIFA 16; EA Games ve Voidu’nun sadece Türk futbolseverleri için sunduğu çok özel fırsatla ve GPay’in sunmuş olduğu avantajlı ödeme seçenekleriyle sadece 59 TL!
Tarihinde ilk kez oyuncuların karşısına %100 Türkçe dil desteği ile çıkan FIFA 16’da tüm Türkiye Süper Ligi takımları da lisanslı olarak yer alıyor. Elbette ki EURO 2016’da yer alacak Fatih Terim önderliğindeki A Milli Futbol Takımı’mız da turnuva kadrosuyla oyunda. Türkiye ile turnuva heyecanını maksimum seviyede yaşamak için tüm şartlar mevcut!
Voidu, FIFA 16’ya zaten sahip olan oyuncuları da unutmuyor. FIFA serisinin en çok vakit geçirilen oyun modu Ultimate Team için FIFA Points’ler de uygun fiyatlarla Voidu’da! FIFA Points ile futbolcu paketleri satın alabilir, on milyonlarca oyuncuyu buluşturan Ultimate Team’de kadronuzu dünya yıldızlarıyla süsleyebilirsiniz.
Türkiye Milli Futbol Takımı sayesinde bambaşka bir heyecanla takip edeceğimiz EURO 2016 öncesi Voidu ilk golü attı. Voidu’nun CEO’su Emrah Kara da EA Games ile ortaklıklarının sadece başlangıç olduğunu, FIFA 16’yı bir çok özel indirimin takip edeceğini belirtti. İnanılmaz FIFA 16 indirimi stoklarla sınırlı. Elini çabuk tut, müthiş fırsatı kaçırma!

Haberler

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler