div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Forza Motorsport 6’nın demosu çıktı!

- Advertisement -

Xbox sahiplerinin merakla beklediği Forza Motorsport 6’nın demosu çıktı ve Live üzerinden indirilebilir durumda.

İlk günden beri Xbox’a özel olarak piyasaya sürülen Forza serisi, Gran Turismo serisinin (farklı platformlarda da olsa) en yakın rakibi olmayı başardı. Spin-off sayılabilecek Horizon serisi ile bile serinin genel kalitesini yakalamayı başaran Forza Motorsport, ana serinin bir önceki oyunu olan Forza Motorsport 5’in yarattığı hayal kırıklığını gidermeyi hedefliyor. Oyun 15 Eylül tarihinde Xbox One’a özel olarak piyasaya çıkacak.

Buna göre oyunda 460 araç, gece yarışları, 1080p çözünürlükte 60fps oynanış, 26 adet parkur, 24 kişilik online yarışlar ve split-screen seçenekleri bulunacak. Ayrıca Drivatar AI sistemi de bu oyunla beraber seriye geri dönecek.

12.67gb boyutundaki demoda elbette oyundaki 460 aracın sadece küçük bir bölümü bulunuyor. Oyunun 15 Eylül’de piyasaya sürülecek olan versiyonunda 460 aracın yanı sıra 70 saatlik bir oynanış süresi vaadeden bir kariyer modu da bulunacak.

forza-1980x1080

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler