div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gears of War 4’ün PC’ye çıkma ihtimali yüksek

- Advertisement -

Game Informer’ın oyunun geliştirme şefi Rod Fergusson ile yaptığı röportajdan sonra PC oyuncuların beklentileri arttı.

Bilindiği gibi Microsoft, son dönemde Xbox One’ı Windows 10 ile cross-platform olarak konumlandırma gayretinde ve kısa zaman önce piyasaya çıkan Gears of War: Ultimate Edition da bunun örneklerinden biri. Her ne kadar Batman: Arkham Knight’a kök söktürecek derecede bug’lı olsa da, gerek Xbox’ta satın aldığınızda Windows 10’da oyunun size hediye ediliyor olması, gerekse Windows 10’da sadece 49 TL fiyat etiketi ile satışa sunulması sayesinde oyun oldukça ilgi çekti.

Gears of War 4’e gelirsek, resmi olarak oyun şu an Xbox One’a özel ancak bu durum değişebilir. Oyunun Windows 10’a sunulma ihtimali olup olmadığı sorulduğunda Rod Fergusson’un yanıtı “Olabilir.” şeklinde oldu ve Microsoft’un genel politikasına bakılırsa da bu akla yatkın.

Fergusson’dan oyunun Xbox One versiyonu için de bazı bilgiler geldi bu arada. Buna göre oyunun senaryo modu 1080p30fps, multiplayer modu da 1080p60fps’te çalışacak. Konsolların yavaş yavaş nefesi kesilmeye başladı görebildiğiniz gibi, haliyle 30fps ile senaryo modu oynamaya artık alışsak iyi olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler