div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gerçek bir oyun deneyimi için: Gamecom 788!

- Advertisement -

Ses teknolojileri ve kulaklık markası Plantronics, Gamecom 788 modeli oyuncu kulaklığını oyun tutkunlarının beğenisine sunuyor. Sade ve konforlu tasarımı ile dikkat çeken Gamecom 788’in 7.1 Dolby surround ses kalitesi sayesinde kendinizi aksiyonun ortasında gibi hissedeceksiniz.

Plantronics’in oyun kategorisindeki kulaklığı Gamecom 788, oyunseverlerin zaferlerine ortak oluyor. Üzerindeki boom mikrofon sayesinde karşı tarafa temiz bir ses akışı da sağlayan Plantronics, böylece stratejik oyunlarda da berrak bir ses akışı sağlıyor. Film izlerken, müzik dinlerken ya da Skype görüşmelerinde de rahatlıkla kullanabilen Gamecom 788, üzerindeki control düğmeleri sayesinde de hızlı ve pratik bir kullanım sağlıyor.

Uzun süreli kullanımlarda bile kulakları rahatsız etmeyen Gamecom 788, iki metre kablosu ile oyunculara rahat ve hiç bitmeyen bir oyun keyfi yaşatıyor. Boom mikrofon ile çevresel sesleri azaltan kulaklık, karşı tarafa sesinizi en net şekilde aktarıyor. Kulaklık üzerindeki kontrollerden ses seviyesini ayarlayabileceğiniz Plantronics Gamecom 788 ile gözünüzü ekrandan çekmenize gerek kalmayacak. Tamamen oyuna odaklanabileceğiniz Gamecom 788’i, çok hafif ve ergonomik yapıda olan kulak çeperleri ve kafa bandı ile saatlerce rahatsız olmadan kullanabilirsiniz.

Media Markt, Vatan, Adeks ve Hepsiburada.com’dan bulabileceğiniz Plantronics Gamecom 788’in satış fiyatı 299 TL’dir. Plantronics gamer setler uygun fiyatlarıyla çocukların bu yaz en iyi oyun arkadaşı olacak.

GameCom 788
GameCom 788

Teknik Özellikler:

Surround Ses: Dolby için Windows/PC yazılımını indirin (Windows 8 ile de çalışır)

Kulaklık üstü kontroller: Dolby surround açma, ses ayarlama, mikrofon kapatma

- Advertisement -

Hoparlör sürücü boyutu: 40mm

Hoparlör frekans aralığı: 20Hz – 20kHz

Mikrofon frekans aralığı: 100Hz- 8khz

Kablo uzunluğu: 2 Metre

Bağlantı: USB

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler