div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

GPay oyunseverler ile GiST’te buluştu

- Advertisement -

2016’nın ilk büyük buluşması 4-7 Şubat tarihleri arasında Gaming Istanbul’da gerçekleşti.

GPay olarak oyuncuları, Oasis Games oyunlarından Legend Online, Metal War ve First Blood’un dışında IGG oyunları Castle Clash:Kale Savaşı ve Clash of Lords 2 ile de buluşturduk.

Legend Online, Metal War ve First Blood hayranları, Oasis Games/GPay ortak standında 210 TL değerinde promosyon kodunun sahibi olurken, stantta yer alan cosplayer’lar ile de fotoğraf çekme ve oyunları deneme imkanı buldular.

Kale Savaşı ve Clash of Lords 2 hayranları ise IGG/GPay ortak standında çarkıfelek ve dart yarışmaları ile sürpriz ödüllerin sahibi oldular. İlk kez bu oyunlarla karşılaşan oyuncular da oyun alanında bu oyunları tecrübe etme şansı yakaladılar.

GPay, oyunların dışında Türkiye’nin önde gelen EPin satış sitesi ByNoGame ile yaptığı ortak çalışmalarla oyunculara sürpriz hediyeler dağıtmayı ihmal etmedi. Streamer buluşmaları, cosplay etkinlikleri ile renk bulan organizasyonda, yüzlerce ByNoGame / GPay promosyon kodu dağıtıldı.

GPay stantlarını ziyaret eden kullanıcılar 4 gün boyunca Dark Passage, Kerim Bahadır “mightyoxi” Şeker, Melih “Jesuschrist” Uçar, Ulaş Demir, Melodi Kızılgün, Cemre Aksoy, Buğra Kocabaş, Ecem Aytimur gibi yayıncılarla da buluşma, fotoğraf çektirme ve imza alma şansı yakaladılar.

GIST1_GPay_ByNoGame

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler