div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hitman iki ayrı fiyat etiketi ile çıkacak!

- Advertisement -

Yani biz buna “season pass” deyip geçecek olsak da IO Interactive bu fiyat düzeylerini başka şekilde bizlere sunmakta ısrarlı.

Buna göre 11 Mart tarihinde satışa çıkacak olan Hitman için sunulan “tam içerik” paketi 60 dolar fiyat etiketine sahip olacak, fiyat düzeyine bakarsak oyun ülkemize geldiğinde PC için bile 200tl düzeyini zorlayacak demektir bu paket ile. Oyun açılış gününde 6 farklı senaryoya, 800 farklı kontrat hedefine ve şehir olarak da Paris, Sapienza ve Marakeş’e sahip olacak ve Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında da bu şehirlere sırasıyla Tayland, Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya eklenecek, şehirler ise henüz açıklanmış değil.

Mart ayında başlayacak olan canlı içerik ile de oyuna “belli bir zaman süresi içinde indirilmesi gereken” hedefler, haftalık etkinlikler, yeni kontrat hedefleri eklenecek. 60 dolarlık paket tam olarak bunları kapsıyor, ayrıca PC ve PS4 beta için de erişim hakkı veriyor.

Oyunun bir de 35 dolarlık Intro Paketi olacak ve 6 senaryo, 800 hedef ve ilk üç şehri kapsayacak. Eğer sonradan paketi upgrade etmek isterseniz cebinizden 30 dolar daha çıkacak.

Aşağıda tam detayları görebilirsiniz.

144353673744

Haberler

1 Yorum

  1. Oyunu çok yakından takip etmiyorum ama hakkında 1-2 şey okudum.Sürekli yapımcı ekip garip garip mevzulara girmeye çalışıyor.Yok oyunu böyle çıkartcaz şu eklenecek, içerik şöyle genişleyecek falan filan.Görünürde çok şey vaad eden ama çıktıktan 1 yıl sonra unutulacak yapımlardan biri daha geliyor bence.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler