div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HTC Vive’ın ön siparişleri başladı!

- Advertisement -

HTC Vive’ın ön siparişleri bugün 17:00 itibarıyla başladı ve fiyatı üzerindeki spekülasyonlar da son buldu.

Buna göre resmi rakamlar özellikle oyunu Euro ile satın alacak Avrupa’lı oyunseverler için VR cihazının fiyatının beklenenin biraz daha üstünde olduğunu gösteriyor. Buna göre Oculus Rift 599$ fiyat etiketi ile siparişe sunulurken HTC Vive’ın fiyatı 799 Dolar / 899 Euro olacak.

Vive’ın zengin özelliklerinin üzerine inşa edilen ve gücünü Steam®VR teknolojisinden alan bu eksiksiz Vive sistemi, Vive Telefon Hizmetleri adı verilen yeni bir teknolojiyi de beraberinde getiriyor ve sanal gerçeklikte yeni bir standart oluşturuyor.

Sanal dünyadan çıkmadan gerçek dünya ile bağlı kalınmasını sağlayan Vive Telefon Hizmetleri, iki gerçekliği birleştirebilme kabiliyetine sahip. Doğrudan sanal gerçeklik gözlüğünden, hem cevapsız hem de gelen aramaları görmenize ve cevap vermenize, metin mesajlarını almanıza ve hızlı cevaplar göndermenize olanak sağlayan bu yeni sistem ayrıca yaklaşan takvim içeriklerinizi kontrol etmenizi mümkün kılıyor.

Bununla birlikte Vive’ı satın alanlara Fantastic Contraption, Job Simulator ve Google’ın Tilt Brush adlı yapımları da hediye olarak sunulacak. Tilt Brush’ın videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Vive’ı bir adım daha ileri götüren Vive’ın tüketici sürümü, kablosuz olarak hareket takibi yapan güncellenmiş kontrolleri ve ön-kamerası, geliştirilmiş kafa bandı, daha fazla sağlamlık ve denge sunan yenilenmiş kafa yastığının yanı sıra geliştirilmiş görsel sistemiyle Vive Pre’de tanıtılan özelliklerin çok daha fazlasını vaat ediyor.

- Advertisement -

Vive’da her şey oyundan ibaret de değil. Bu lansman içeriklerinin yanı sıra, HTC, başta eğlence, perakende, eğitim, tasarım, sağlık ve otomotiv olmak üzere birçok sektörde içerik üretimini teşvik etmek için geliştiriciler ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

“Vive en başından beri, sanal gerçekliğin en ön saflarında yer aldı,” diyen HTC’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Cher Wang, “Geçen yıl bu zamanlar Vive’ı duyurduğumuzdan bu yana, Valve ile birlikte, piyasadaki en iyi VR deneyimi sunmak için yorulmadan çalıştık ve birçok ödül kazandık. Tüketiciler, sektör ve medyadan çok olumlu eleştiriler aldık. Vive tüketici sürümü ile artık nihai vizyonumuzu hayata geçiriyoruz. Kullanıcıların hayal güçlerini alevlendirecek ve dünyayı gerçek anlamda değiştirecek bir sanal gerçeklik deneyimini artık evlere taşımak istiyoruz.” diye konuştu.

HTC-Vive_White

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler