div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İninal Kart ile oyun satın almak çok kolay!

- Advertisement -

Eh, malum konumuz oyunlar. Bu dev sektör son zamanlarda ülkemizde epey mesafe kat etse de, özellikle fiyat ve çeşit avantajları sebebiyle oyunların ezici çoğunlukla internet üzerinden satın alındığını söylemek mümkün. Haliyle kredi kartı bu süreçte büyük bir öneme sahip.

Bununla birlikte kredi kartı kullanmaların bazı şartları ve bazı sakıncaları söz konusu. Özellikle de kullandığınız kartın bizzat kişisel bilgileriniz üzerine inşa edilmiş olduğunu düşünürsek. Bu yüzden pek çok oyuncu ya yaş sınırına takıldığı için, ya aileleri kredi kartı ile yapılan bu tür harcamalara sıcak bakmadığı için, ya da bizzat kendileri kredi kartı kullanmaya çekindiği için ciddi sıkıntılar yaşıyor.

Üstelik sadece güvenlik değil, üste binen vergiler ve ek ücretler sebebiyle beklediğiniz tutarın üstünde rakamların kartınıza yansıması ve ay sonunda gelen ekstrede karşılaşacağınız tatsız sürprizler de cabası. İninal Kart tam olarak bu noktada devreye giriyor.

İninal kart nedir?
İninal kart kullanıma hazır her yerde geçen alışveriş kartıdır. Sadece internette değil, Kredi kartı ya da debit kartın geçtiği her yerde kullanabilirsiniz. Yani sadece online işlemler ile kısıtlı bir sanal karttan bahsetmiyoruz. İninal kartı içine ihtiyacınız kadar bakiye yükleyip kredi kartı / debit kartın kullanıldığı her yerde kullanabiliyorsunuz, üstelik teslim aldıktan sonra İninal.com üzerinden sadece birkaç dakikanızı alacak bir aktivasyon işleminden hemen sonra kullanmanız mümkün.
Bir şekilde bankacılık işlemlerinizi mevduat hesapları ile sınırlıyor ve güvenlik çekinceleri sebebiyle perakende veya internet üzerinden yapılan alışverişlerde kredi kartı / debit kart kullanmaya çekiniyor, bu yüzden de dönemsel olarak düzenlenen ve bilgisayar oyunlarına çok ucuza erişebileceğiniz kampanyaları kaçırıyorsanız İninal kart tam size göre!

Nasıl çalışır, avantajları nelerdir?
Kartı satın aldığınız andan itibaren kullanabileceğiniz İninal kart, ilk saniyeden itibaren 4000’den fazla üye iş yerinde özel indirimlerden faydalanabilir, internet üzerinden kredi / debit kart kullanabileceğiniz her yerde ve perakende olarak da Mastercard logolu tüm alışveriş noktalarında kullanabilirsiniz.

Bir kredi kartı / debit karta göre en büyük avantajı ise elbette güvenlik. Standart bir kredi kartı ile internet üstünden bir oyun satın alırken veya herhangi bir alışveriş yaparken sadece fraud / sahtecilik konuları değil, operasyonel hatalar da canımızı sıkabiliyor. Örnek vermek gerekirse yaptığınız 60tl değerinde bir alışverişin operasyonel veya sistemsel bir hata sonucu kredi kartınızdan birkaç defa çekildiğini görmeniz mümkün. Bu fazla çekilen miktarın size geri dönmesi süreci de oldukça can sıkıcı. İşte İninal kart sadece herhangi bir kişisel bilgi paylaşmadan alışveriş yapabilmenizi değil, bu gibi operasyonel hataları da engellemek adına geliştirildi. Basitçe, alışveriş miktarınız ne kadarsa kartınıza o kadar bakiye aktarmanız mümkün, böylece daha en başından operasyonel hatalar sebebiyle tutarın fazla çekilmesini veya defalarca çekilmesinin önüne geçebiliyorsunuz.

Kısaca İninal kart sadece kart sahibi olmayanlara değil, kredi kartı sahiplerine de hitap etmekte.

- Advertisement -

Level okurları nereden başvuru yapabilirler, nasıl oyun satın alabilirler?
Eğer 12 yaşından büyükseniz karta Migros, Migros Jet, Merkez PTT Şubeleri, Tansaş, D&R, Teknosa, Seçkin gazete bayileri ve www.shop.ininal.com web sitesi üzerinden başvurabilirsiniz. Üstelik bankada hesap açmanız da gerekmiyor, satış noktalarından 5tl bedel ödeyerek başvurabildiğiniz İninal kart’a, İninal ödeme noktalarından para aktararak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bunun için birkaç dakika ayırarak ister İninal.com üzerinden, isterseniz ise İninal Cüzdan uygulaması yardımıyla hesabınıza kartınızı ekleyerek yıllık harcama limitinizi 5000tl’ye çıkartmanız mümkün, üstelik onca güvenliğe ek olarak kartınızın 3D Secure üzerinde de işlem yapabildiğini hatırlatalım. 3D Secure sayesinde kartınızı kişiselleştirdiğiniz andan 48 saat sonra yapacağınız 3D Secure destekleyen alışverişlerde ve oyun harcamalarınızda telefonunuza bir şifre gelecek ve onu sisteme girdikten sonra çekimini onaylamak suretiyle işleminizi yapabileceksiniz.

Kartınıza satış noktaları haricinde ING Bank ATM’lerini kullanarak, hatta EFT ile para yatırabileceğinizi de hatırlatmış olalım, bunun için gerekli bilgiyi sayfa sonundaki bilgi kutucuğunda bulabilirsiniz.

Başvurmak için; http://shop.ininal.com/?urun-10-ininal—internette-indirimli-alisveris

Hediye seçmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Çocuğunuz veya sevdiklerinize kendi istedikleri gibi kullanmaları, oyun satın almaları için istediğiniz tutarda para yatırılmış bir İninal Kart hediye edebilir, kendi hesabınıza eklediğiniz ve sevdiklerinizin kullandığı İninal Kart’ın hareketlerini İninal.com üzerinden veya uygulama yardımıyla denetleyebilirsiniz. Böylece okurlarımızın internet üstünden gördükleri bir indirimi kaçırıp çok daha fazla bir tutara satın almak zorunda kalmalarına da gerek kalmıyor artık. Mümkün olan en ideal ve en güvenli şekilde harcamalarını bu kart üzerinden yönetmeleri artık mümkün.

İninal Cüzdan kolaylığı!
Google Play ve AppStore üzerinde yayında olan ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz İninal Cüzdan sayesinde yeni aldığınız kartınızı kişiselleştirebilir, hesap bakiyenizi anında görüntüleyebilir, kart hareketlerini inceleyebilir ve kampanyalardan anında haberdar olabilirsin. Üstelik pek yakında İninal Kart’ınız üzerinden sanal kart yaratabilecek iki İninal Kart arasında para aktarımı da yapabileceksiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler