div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İşte Master of Orion’da seslerini duyacağımız ünlüler!

- Advertisement -

Mark Hamill (Star Wars, Batman Arkham Knight), Alan Tudyk (Firefly, Serenity) ve Michael Dorn (Star Trek: Next Generation), efsanenin yeniden doğuşuna eşlik edecek.

Wargaming, bugün itibariyle Master of Orion efsanesinin yeniden dirilişine sesleriyle katkıda bulunacak isimleri açıkladı. 4X strateji oyunları tarihinde çok önemli bir yere sahip olan bu oyunun seslendirme kadrosunda bilim kurgu ve korku tarzı filmlerin yanı sıra video oyunlarında da yer almış ünlü isimler yer alıyor. Büyük bir özenle seçilmiş seslendirme ekibi, Master of Orion’ın efsaneleşmiş ırklarına, robotlarına ve uzaylılarına hayat veriyorlar. WG Labs yetkilieri, oyunun Koleksiyon Sürümünün 26 Şubat’ta yayınlanacağını ve bu sürümü alanların oyuna erken erişim sağlayacağını da açıklamış durumda.

“Orijinal Master of Orion, eğlenceli oynanışı ve zengin evreni ile oyuncuların kalplerini kazanmış bir klasik” şeklinde konuşan WG Labs Ürün Direktörü Chris Keeling sözlerini, “Bilim kurgu, korku filmlerinin yanında video oyunlarında da yer almış birçok ünlü ismin bu oyunun yenilenen çatısı altında toplanması bizim için büyük gurur.” diyerek noktaladı.

Master of Orion’da yer alacak ünlü isimlerin başını Star Wars’ın Luke Skywalker’ı Mark Hamill çekiyor. Onu Elm Sokağı Kabusu filmlerinin Freddy Krueger’ı Robert Englund, Firefly dizisinin demirbaşlarından Alan Tudyk ve Star Trek: The Next Generation’ın Yüzbaşı Worf’u Michael Dorn takip etmekte.

MoO_Artwork_Collectors_Edition

Bu açıklamanın yanı sıra yetkililer, oyunun 26 Şubat’ta Steam ve GOG.com üzerinden piyasaya sürülecek Koleksiyon Sürümünü alanların, erken erişim seçeneği sayesinde galaksiyi keşfetmeye başlayabileceklerinin müjdesini verdi. Master of Orion Koleksiyon Sürümünü alabileceğiniz noktalara http://masteroforion.eu/editions üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu sürümün içinde ilk üç orijinal Master of Orion oyunu, retro piksel gemi skinleri, detaylı bir dijital artbook, oyunun müziklerini içeren albüm ve sadece bu sürüme özel gelecek Terran Khanate ırkı bulunuyor.

- Advertisement -

Master of Orion seslendirme kadrosunun tamamı ve üstlendikleri rollerin listesi şöyle:

Troy Baker: Klackon Danışmanı, Psilon İmparatoru
J.B. Blanc: Bulrathi Danışmanı, Meklar Danışmanı, Meklar İmparatoru
Kat Cressida: Mrrshan İmparatoriçesi
John de Lancie: İnsan Irkının İmparatoru
Michael Dorn: Anlatıcı
Robert Englund: Terran İmparatoru
Nika Futterman: Darlok Danışmanı, Mrrshan Danışmanı
Jean Gilpin: Klackon İmparatoru
Mark Hamill: Alkari İmparatoru
John Kassir: Alkari Danışmanı
Misty Lee: Silicoid Danışmanı
Sumalee Montano: Terran Danışmanı
Nolan North: Darlok İmparatoru, Sakkra İmparatoru
Dwight Schultz: GNN Sunucusu
Roger Craig Smith: Sakkra Danışmanı
Fred Tatasciore: Bulrathi İmparatoru, Silicoid İmparatoru
Alan Tudyk: Psilon Danışmanı
Kari Wahlgren: İnsan Irkı Danışmanı, GNN Sunucusu

Master of Orion ile ilgili daha fazla bilgi için www.masteroforion.eu adresini ziyaret edebilirsiniz

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler